Gelinim Mutfakta altını kim aldı? 3 Eylül Gelinim Mutfakta'da gergin anlar Yağmur Ezgi'nin üzerine yürüdü

Kanal D'nin çok sevilen gelin kaynana yarışması Gelinim Mutfakta 3 Eylül salı günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Son birkaç bölümdür tartışmaların had safhada olduğu programda bugün gergin anlar yaşandı. Peki Gelinim Mutfakta yeni bölümde neler oldu? Salı günü altını kim aldı? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta altını kim aldı? 3 Eylül Gelinim Mutfakta'da gergin anlar Yağmur Ezgi'nin üzerine yürüdü
Yayın Tarihi: 3.09.2019 13:43:00

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Kayınvalidelerin iki gündür risk aldığı yarışmada bir puanlar havada uçuşuyor. Öte yandan yarışmaya dün katılan Yağmur ve Necla Hanım da hemen tartışmalara dahil olurken bugün mutfakta gergin anlar yaşandı. Peki Gelinim Mutfakta yeni bölümde neler oldu? Yağmur neden Ezgi'nin üzerine yürüdü? Salı günü birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Yeni haftada Elif, Hatice, Ezgi ve Yağmur'un yarıştığı Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü yeni gelen tartışması yaşandı ve bu olay salı gününe de sıçradı. Yeni gelin gelin Yağmur'a rakiplerinin "Yeni gelen" demesi Yağmur'u kızdırdı. Hatta Yağmur bu konuda rakiplerini uyardı.



MUTFAKTA GERGİN ANLAR

Ancak bugün ekranlara gelen yeni bölümde Yağmur'un kayınvalidesi ile yaşadığı fotoğraf krizinin ardından Ezgi'nin kendisine yeniden "Yeni gelen" demesiyle, Yağmur çıldırdı. Ezgi'nin üzerine yürüyen Yağmur herkesi şoke etti. 

Öte yandan Gelinim Mutfakta'da kayınvalideler birbiriyle restleşiyor. Hüsniye Hanım'ın verdiği birler yüzünden sinirlenen Çiğdem ve Reyhan hanım da bu tarz puanlara başladı. E haliyle puanlama sırasında da sesler de tansiyon da yükseldi.




Hatta artık bu strese dayanamayan ve emeğinin çöpe atıldığı konusunda çok sinirlenen Elif gözyaşlarına hakim olamadı. Bir veren herkese çok kızan Elif'in ağlaması diğerlerini de üzdü. Peki Gelinim Mutfakta puan tablosu nasıl?

GELİNİM MUTFAKTA ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta 3 eylül salı günü birincisi 17 puan alan Ezgi oldu. Gün sonucusu ise toplamda 4 alan Hatice oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 3 EYLÜL PUAN TABLOSU

Gelinim Mutfakta'da iki günün sonunda puan tablosu şöyle; Ezgi 24 puan, Yağmur 18 puan, Elif 22 puan ve son olarak Hatice 18 puan aldı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR