Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gün birincisi kim oldu? 27 Ağustos Puan tablosu

Kanal D'nin fenomen gelin kaynana yarışması Gelinim Mutfakta 27 Ağustos salı günü 337. bölümüyle ekranlara geliyor. Bugün çoban köftenin yapıldığı mutfakta tartışmalar iyice artarken, salı gününde neler oldu çok merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? 27 Ağustos Puan tablosu..

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gün birincisi kim oldu? 27 Ağustos Puan tablosu
Yayın Tarihi: 27.08.2019 14:04:00

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gün birincisi kim oldu? 27 Ağustos Puan tablosu belli oldu mu? çok merak ediliyor. Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan lezzet yarışması Gelinim Mutfak'ta dün Elif ve kayınvalidesi Çiğdem Hanım geri döndü. Haftanın ikinci gününde de çoban köftesi yapan gelinler yemeklerini yaparken tartıştılar da. Peki gün birincisi kim oldu? 

Haftanın ikinci gününde hararet iyice yükselirken, Hülya ve Zeynep hanım arasındaki tartışma stüdyoda buz gibi rüzgarlar esmesine sebep olacak. Öte yandan Reyhan Hanım'ı gerçekçi bulmayan Çiğdem Hanım, Hüsniye ve Zeynep Hanım'ın da ona kandığını düşünürken kayınvalideler odasında da gerilim yükseldi.

Dün de tavuklu saray sarma yapılan yarışmada 19 puan alan Hülya gün birincisi olmuştu. Artık ondan korkulması gerektiğini savunan Hülya ise çeyreği konusunda Hatice, Ezgi ve Elif'e saldırdı. 

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ 

Gelinim Mutfakta 27 Ağustos salı günü birinci olan yarışmacı 17 puan alan Ezgi oldu. Gün sonuncusu ise 5 puanla Elif oldu. 


GELİNİM MUTFAKTA 27 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Hülya: 1- 2-2-1

Hatice: 4-5-1-1

Ezgi: 5-2-5-5

Elif: 1-1-2-1

Böylece haftanın puan tablosunda durum şöyle; Hülya 25 puanla 1. sırada, Ezgi 23 puanla 2. sırada yer alıyor. Hatice 22 puanla üçüncü olurken, Elif 19 puanla son sırada.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR