Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? Beş altın bileziği hangi gelin koluna taktı

Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha bitti. Final gününün gelip çattığı yemek programında gelinler muzlu tart yapıyor. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? Beş altın bileziği hangi gelin koluna taktı
Yayın Tarihi: 6.09.2019 13:38:00

Kanal D'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışması Gelinim Mutfakta 6 Eylül cuma günü 345. bölümüyle ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği final gününde tansiyon çok yüksekti. Birinin elenceği bir kişinin birinci olacağı Gelinim Mutfakta 6 Eylül kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta 2- 6 Eylül haftasında veda eden isim belli oldu. Gelinim Mutfakta cuma gününde hangi gelin ve kayınvalide elendi? En düşük puanları alan Elif ve Yağmur ise elenmeye en yakın iki gelin olarak görülüyor.

Final gününde Reyhan Hanım ve Hüsniye hanım arasında ipler iyice gerilirken, gelinler de Yağmur ile uğraştı. Öte yandan o gün Hatice dışında herkese 1 veren Hüsniye hanım, Çiğdem Hanım'ı ağlatmıştı. Bugün de kamera arkasında bu durum için üzüldüğünü söyleyen Hüsniye kendi de ağladı. Bu durum Hatice dışındaki gelinlere yapmacık geldi. 


Gelinim Mutfakta 6 Eylül Bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri Ezgi aldı. Bu hafta birkaç gün çeyrek altını yakasına takan Ezgi başarılı bir beş gün geçirdi ve 5 bileziği koluna taktı. Böylece Ezgi bir rekor daha kırarak 75 bileziğe ulaştı. 

Gelinim Mutfakta 6 Eylül 2019 kim elendi?

Gelinim Mutfakta 6 Eylül 2019 tarihinde elenecek isim Yağmur oldu. Yağmur ve kaynanası programa veda ederek bu haftayı tamamladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR