Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 21 Ağustos çeyrek altın hangi geline gitti

Kanal D'nin fenomen haline gelen gelin kaynana yarışması Gelinim Mutfakta yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.Gelinim Mutfakta 21 Ağustos çarşamba günü 333. bölümüyle ekranlara gelecek.Peki 21 Ağustos son bölümde neler oldu? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 21 Ağustos çeyrek altın hangi geline gitti
Yayın Tarihi: 21.08.2019 12:20:00

Rekabetin ve tartışmanın eksik olmadığı Gelinim Mutfakta’nın puan durumu ve gün birincisi açıklanacak. Her gün farklı bir yemeğin yapıldığı programda kayınvalideler tadım yapıp puan veiryor. Gün sonunda ise en yüksek puanı alan gelin çeyrek altını yakasına takıyor. Hal böyle olunca bugün yayınlanan 333. bölümde neler oldu? 21 Ağustos çeyrek altın hangi geline gitti? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta'da bugün tansiyon bir hayli yükselecek. Kayınvalidesi Besime Hanım'a tabura hediye eden Hüsniye hanıma çok sinirlenen Gülcan tabureyi ona aynen iade edecek. Ekşili sumaklı köfte yapan gelinler aynı anda aralarında tartışacak.

Yemekleri hiç beğenmeyen kayınvalideler ise gelinlere çok kızacak. Hatta Hüsniye hanım yiyemeyip lokmasını ağzından çıkaracak. 

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI? 21 AĞUSTOS 2019

Açıklanınca haberimize eklenecektir.

Haftanın ortasında elenmeye en yakın iki yarışmacı Hülya ve Gülcan olarak görülürken, bilezikler için kıyasıya bir mücadele var. Çünkü Hatice ve Ezgi'nin toplam puanları arasında 1 puan var. Bu nedenle çarşamba günü büyük önem arz ederken, kayınvalidelerin yemekleri beğenmemesi puanların düşük olmasına neden oldu.




GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 

Gelinim Mutfakta 21 Ağustos çarşamba günü oldukça hareretli geçti. Özellikle puanlama sırasında sesler yükselirken, punlar da belli oldu.

Ezgi:

Gülcan:

Hatice:

Hülya:
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR