Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 ekim Kanal D elenen isim kim

Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 Ekim cuma günü Gelinim Mutfakta programına veda eden isim kim oldu? Emel, Başak, Yasemin ve Ezgi arasında elenen kişi kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim eleniyor.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 ekim Kanal D elenen isim kim
Yayın Tarihi: 12.10.2018 15:09:00

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran program Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 12 Ekim cuma günü programa veda eden isim kim oldu? Ezgi ve Burcu'nun programı iyi bir şekilde sürdürdüğü düşünülürken, en çok kimin katkı yaptığı tartışma konusu oluyor. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar Yasemin mi Emel mi elenecek. İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta 12 Ekim kim elendi?

Gelinim Mutfakta 12 Ekim tarihinde elenecek kişi kim olacak merak ediliyor. Gelin adaylarından Ezgi ve Başak'ın elenmesi zor görünüyor. Programa reyting ve tad kattıkları ve kendi arasında olan savaş sebebiyle bu iki gelin elenmeyecek gibi görünüyor. Ancak diğer isimlerden kimler elenir bekleyip göreceğiz!

Gelinim Mutfakta Emel mi Yasemin mi Elendi?

Gelinim Mutfakta bu hafta çok büyük ihtimalle elenecek isimler Emel ve Yasemin olarak görülüyor. Özellikle hafta içinde aldıkları puanlarda kim bir adım önde her zaman ortaya çıkıyor. Son gün Gelinim Mutfakta programında iki isimden birinin elenmesi kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım hangi ünlü isim programa damga vuramadan veda edecek? 


Gelinim Mutfakta 12 Ekim Neler yaşandı?



Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi hayallerini paylaştı. Ancak Reyhan hanım eşinin arabası olmadığından dem vururken, hiç bir gelin adayının arabası olmadığı öğrenildi. Başak ve kaynanası Hanife araba konusunda sessiz kalamadı ve olduğunu dile getirdi. Gelinim Mutfakta 12 Ekim tarihinde en çok oy alan kişi Bileziklerin sahibi olurken, en az oy alanlar programa veda edecek.

Gelinim Mutfakta 12 Ekim Yasemin elendi!



Yasemin haksızlık olarak elendiğini iddia etsede geri döneceği sinyalini verdi. Gelinim Mutfakta Yasemin ve Özür hanım programdan gitti. 

Gelinim Mutfakta 5 Altın Bilezik kim kazandı? 12 Ekim Kanal D






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR