Gelinim Mutfakta puan durumu bu hafta kim elendi? 23 Ağustos haftanın birincisi kim oldu

Gelinim Mutfakta'da heyecan dolu bir hafta daha sona erdi. Yeni sezonun ilk haftasında beş altın bileziği kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu? 23 Ağustos Gelinim Mutfakta kim elendi? çok merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta puan durumu bu hafta kim elendi? 23 Ağustos haftanın birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 23.08.2019 13:42:00

Gelinim Mutfakta puan durumu bu hafta kim elendi? 23 Ağustos haftanın birincisi kim oldu? her yerde aranıyor. Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da final günü geldi çattı. 23 Ağustos cuma günü akla karanın belli olacağı yarışmada tansiyon bir hayli yükselecek. Yeni sezonun ilk haftası biterken programın son gününde elenen gelin ve kayınvalide de beş altın bileziği koluna takacak gelin de açıklanacak. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta neler yaşandı?

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BEŞ ALTIN BİLEZİĞİ KİM ALDI? 23 AĞUSTOS

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos elenen gelin 42 puanla Hülya oldu. Gülcan 51 puan alarak elenmekten kurtuldu. Haftanın birincisi ise 65 puanla Hatice oldu. Ezgi ise 56 puan alarak 3. oldu. 

Ancak Besime Hanım annesinin sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. 




GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU BU HAFTA

Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü çeyrek altını alan gelin 14 puanla Hatice oldu. Onu Hülya 12, Ezgi 10 puanla takip ederken en düşük puanı alan gelin 9 puanla Gülcan oldu.

Salı gününde gün birincisi 15 puanla Ezgi oldu. Hatice 14, Hülya 8 puan alırken Gülcan 7 puanla en düşük puanı alan gelin oldu.

Haftanın ortasında 17 puan alan Ezgi gün birincisi oldu. Sırasıyla Hatice ve Gülcan 9, Hülya ise 6 puan aldı.

Gelinim Mutfakta'da perşembe günü Gülcan 17 puan alarak birinci oldu. Kural hatası yapan Ezgi'nin 2 puanı kesildi ve puanı 4'e düştü. Hülya 8 puanla 3. oldu. Hatice ise 14 puanla ikinciliğini korudu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR