Gelinim Mutfakta'da gelinlerden kaynanalara patates soyma testi

Kanal D'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın 5 Aralık Çarşamba günkü bölümünde eğlenceli anlar yaşandı.

Gelinim Mutfakta'da gelinlerden kaynanalara patates soyma testi
Yayın Tarihi: 5.12.2018 14:20:00


Kanal D'nin bu sezona damga vuran gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi hergün 12:45'te ekranlara geliyor.

Gelinim Mutfakta her hafta yepyeni yemeklerle yepyeni gelin ve kaynana yarışma devam ediyor.

Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Tartışmaların ve rekabetin bir dakika bile eksik olmadığı programın 5 Aralık Çarşamba günkü bölümüne gelinlerin kaynanalara yaptığı test damgasını vurdu.



Gelinlerden kaynanalara patates soyma testi!


Bu teste göre patatesin kabuğunu en ince soyan kaynana, becerikli olduğunu kanıtlayacaktı.

Geçtiğimiz hafta Elif'in kaynanası Ziyafet Hanım'ın süpürge testinden sonra gelinler de kaynanalarına test yapmak istedi. Hal böyle olunca stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

Ellerine birer bıçak birer patates alan gelinler, kaynanalar odasına giderek kayınvalidelerinden patatesi soymasını istedi.

Ne olduğunu anlayamayan kaynanalar patatesi hızlı soymak gerektiğini düşünerek çarçabuk kabukları doydular. İlk bitiren Cansu'nun kaynanası Sevgül Hanım oldu fakat en ince soyarak testi geçen Hatice'nin kaynanası İlhame Hanım oldu.

Eğlenceli anların yaşandığı Gelinim Mutfakta her gün saat 12:45'te Kanal D'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR