Gelir belgesi yok! Kimlik yok! 44 bin TL ödeme EMEKLİYE verilecek! Son dakika açıklama yapıldı!

Gelir belgesi yok! Kimlik yok! 44 bin TL ödeme EMEKLİYE verilecek! Son dakika açıklama yapıldı!

Gelir belgesi yok! Kimlik yok! 44 bin TL ödeme EMEKLİYE verilecek! Son dakika açıklama yapıldı!
Yayın Tarihi: 13.09.2023 22:54:00

Emekli maaşınız üzerinden 44.000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız, bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Gelir belgesiz ve kimlik numarası üzerinden yapılan başvurular sayesinde emekli maaşı alanlar bu kredi kampanyalarından faydalanabilirler. Başvurularınızı en yakın banka şubesine giderek hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bu kampanyalar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak sunulmaktadır. Onaylanan kredi tutarı hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırılarak kullanılabilir.

Emekli maaşı alanlar için kamu bankaları ve özel bankalar düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunmaktadır. Kimlik numarası üzerinden yapılacak sorgulama sonucunda size uygun faiz oranları sunulacaktır.

Akbank: Emekli maaşı Akbank'tan alan vatandaşlar, kredi başvurularını SMS yoluyla yapabilirler. Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4425'e göndererek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması üzerinden de başvuru yapabilir ve düşük faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.

Halkbank: Emekli maaşı Halkbank'tan alan vatandaşlar, bankanın internet bankacılığı veya mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler. Kimlik numarası üzerinden yapılacak sorgulama sonucunda 44.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirler. İlk taksit ödemesinde 90 gün erteleme ve 36 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli maaşı alanlara düşük faizli Emekli Kredisi imkanı sunmaktadır. Kamu bankaları olarak bu bankalardan da ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR