Gelir Belgesiz, Kefilsiz, Anında 15000 TL Kredi Veriliyor

Gelir belgesiz, kefilsiz, anında 15.000 TL kredi veren bankalar ilanlarını duyurdu. Sizde gelir belgesiz kredi almak istiyorsanız, vereceğimiz bankalardan hemen kredi başvurunuzu yapabilir ve onay almanız durumunda aynı gün kredinizi kullanabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda gelir belgesiz kredi veren

Gelir Belgesiz, Kefilsiz, Anında 15000 TL Kredi Veriliyor
Yayın Tarihi: 19.06.2020 23:04:00

Gelir belgesiz, kefilsiz, anında 15.000 TL kredi veren bankalar ilanlarını duyurdu. Sizde gelir belgesiz kredi almak istiyorsanız, vereceğimiz bankalardan hemen kredi başvurunuzu yapabilir ve onay almanız durumunda aynı gün kredinizi kullanabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir? Gelir belgesiz kredi başvuru şartları nelerdir bunlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Bankaların yaptıkları kredi kampanyalarında sizlerin daha kolay başvuru yapacağınız kredi türü gelir belgesiz kredi olmaktadır. Gelir belgesiz krediler belirli politikalara uygun olan müşterilere, kredi skoru uygun olması durumunda hazır limit olarak verilen kredilerdir. Sizlerde bu kredilere başvurunuzu yaparak hemen gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Bu krediler 60 ay vadeli olarak verilmektedir. Ayrıca bu kredileri kullanırken, banka şubesine gitmek için zamanı olmayanlar bazı bankalardan internet bankacılığını kullanarak da işlem yapabileceklerdir. Şimdi sizlere bu kredileri veren bankaların listesini verelim. İşte bankalar.

Akbank 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Akbank üzerinden 15.000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka gelir belgesiz krediyi genellikle kendi müşterilerine vermektedir. Bunun için bir banka hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekiyor. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak giriş yaptıktan sonra, kredi başvurusunu hemen yapabiliyorsunuz. 15.000 TL kredilerde onay alırsanız, bankaya gitmeden hafta sonu dahil bu kredileri hesabınıza atabilirsiniz. Bankaya gitmeden, imza atmadan, kefilsiz olarak 15.000 TL krediyi kullanabilirsiniz. Akbank müşterisi olan kişiler, bu uygulamaya girdiklerinde ayrıca kredi skorunu da öğrenebilirler. Akbank online kredi ve gelir belgesiz kredi kullanacaksanız 1400 ve üzerinde kredi skorunuzun olması gerekmektedir.

Denizbank 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Gelir belgesi vermeden kredi alacağınız bir diğer banka ise Denizbank olmuştur. Bu bankadan hem banka şubesinden hem de internet bankacılığını kullanarak kredi kullanabileceksiniz. Bankanın gelir belgesiz krediyi kullandıracak müşterilerin kredi skoru 1300 ve üzerinde olması gerekiyor. Sizde bankaya gitmeden ne kadar kredi onayı alacağınızı öğrenmek istiyorsanız SMS atarak veya bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Mesaj atarak kredi başvurusu yapacaksanız Kredim TC KİMLİK yazdıktan sonra bu mesajı 3280’e gönderebilirsiniz. Onay almanız durumunda bu krediyi kimliğinizle banka şubesinden kullanabilirsiniz.

İş Bankası 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

İş bankası online kredi başvurusu yapacaksanız İş cep uygulaması üzerinden 15.000 TL gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda onaylanan kredi hemen hesabınıza yatacaktır. 60 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde ayrıca 3 ay vadeli ertelemeli kredi imkanı da sunulmaktadır. Banka müşterisi olmayan kişiler banka şubelerinden gelir belgesi ile kredi kullanmak zorundadır. Ama eğer bu bankada bir hesabınız varsa veya bu bankanın kredi kartını kullanıyorsanız internet bankacılığı şifresi oluşturarak hemen kredi başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kredinizi anında hesaba atabilirsiniz. İş Bankası 15.000 TL kredilerde kredi skoru 1350 ve üzerinde olan kişilere yardımcı olacaktır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR