Gelir Belgesiz Kredi Başladı! 8000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!

Gelir Belgesiz Kredi Başladı! 8000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!

Gelir Belgesiz Kredi Başladı! 8000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!
Yayın Tarihi: 25.09.2023 11:31:00

Ziraat Bankası, Eylül ayında da düşük faiz oranları ve düşük kredi limitleri ile ihtiyaç kredisi kampanyasını sürdürmektedir. Bu kampanya kapsamında Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilerine 8000 TL tutarında ve 36 ay vade seçeneği sunmaktadır. Ziraat Bankası müşterisi olan herkes, ihtiyaç kredisi başvurusunu şubeye gitmeden kolayca internet üzerinden gerçekleştirebilir.

Ziraat Bankası'ndan 8000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için öncelikle internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Bu şifreyi almak için Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek işlemi tamamlayabilirsiniz. Internet bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden kolayca başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Mobil uygulaması aracılığıyla yapılan başvurularda, kredi kullanacak kişilere ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Ziraat Bankası'nın kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, ihtiyaç kredisi ödemenizi bu bankadan 7/24 alabilirsiniz.

Bu kampanya sadece bireysel müşterilere yöneliktir ve bu müşteriler daha yüksek kredi limitlerinden yararlanabilirler. 8000 TL kredi kullanarak, 36 ay vadeli ödeme planı oluşturarak kredinizi uzun vadede geri ödeyebilirsiniz. Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak için hemen başvurabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR