Geliri olmayan kişilere sıfır faizli 30 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor!

Pandemi sürecin pek çok vatandaşımız ekonomik açıdan olumsuz etkilenmesinin ardından kredi ya da kredi kartı kullanımlarına yönelmektedir. Bu zorlu süreç içerisinde hem devlet hem de devletin alt birimleri tarafından ihtiyaç sahibi olan bireyler için her ne kadar destek sağlansa da yeterli kalmadı..

Geliri olmayan kişilere sıfır faizli 30 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor!
Yayın Tarihi: 21.08.2020 19:36:00

Pandemi sürecin pek çok vatandaşımız ekonomik açıdan olumsuz etkilenmesinin ardından kredi ya da kredi kartı kullanımlarına yönelmektedir. Bu zorlu süreç içerisinde hem devlet hem de devletin alt birimleri tarafından ihtiyaç sahibi olan bireyler için her ne kadar destek sağlansa da yeterli kalmadı ve vatandaşlarımız son çareyi kredi çekmek de bulmuşlardır. Bankalar bu zorlu süreç içerisinde kredi faiz oranlarında belli bir miktarda düşüş göstermesinin ardından pek çok vatandaşımız tarihin en düşük faiz oranları ile kredi fırsatlarından yararlanma olanağına sahip olmaktadırlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çekmek önemli unsurlar bulunsa da bankalar da bu zorlu süreç içerisinde kendilerini garanti altına alabilmek için belli başlı şartları vatandaşlarımıza sunmaktadır.

Bankalar tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda pek çok vatandaşımız kredi olanakları değerlendirme fırsatını bulabilmektedir. Bu şartlara uyum sağlayan ya da kabul eden bireyler kredi olanaklarını değerlendirebilecek ve büyük fırsatları beraberinde getirebileceklerdir. Son zamanda gelir sahibi olmayan bireyler için kredi fırsatı sunulacağı açıklanmasının ardında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız için müjdeli haber geldi. Banklar açısında iyi müşteri potansiyeli oluşturmak için bir gelir sahibi ve sigortası bulunması önemli unsurlar arasında bulunuyor. Ancak bu zorlu süreç içerisinde gelir sahibi olmayan bireylere de destek olmak amacıyla böyle bir kampanyanın başlatılacağı bildirildi. Peki, gelir sahibi olmayan bireyler için kredi sunan bankalar hangileridir? Gelir sahibi olmayan bireyler için kredi limiti nedir? İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

GELİR SAHİBİ OLMAYANLARA MÜJDE! KREDİ FIRSATLARINDAN YARARLANABİLİRSİNİZ!

Gelir sahibi olmayan ve geçim güçlüğü çeken bireyler için kredi çekmek büyük önem taşıyan konular arasında bulunmasının hemen ardından bazı bankalar tarafından yapılan açıklamalar ile müjdeli haber geldi. Günümüzde pek çok bankaya gelir sahibi olmayan bireyler başvuru yapması durumunda olumsuz değerlendirildiği bildirilmesiyle beraber destek olunmamaktadır. Ancak pandemi sürecinde bazı bankalar skalasını genişleterek bu zorlu süreç içerisinde pek çok vatandaşımıza destek olmak hedeflenmektedir. Yapılan çalışmalar kapsamında gelir sahibi olmayan ve ihtiyaç sahibi olan bireyler için gelir belgesi talep edilmeden kredi fırsatlarının sunulacağı bildirilmektedir. İşte gelir belgesi gerek duyulmadan kredi fırsatı sunan bankalar!


GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU ING BANK’DAN GELDİ!

Gelir belgesi istemeyen bankaların en başında ING bank bulunmasıyla beraber pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olunmaktadır. İhtiyaç sahibi olan bireyler kredi fırsatlarını değerlendirerek bir nebze de olsa üzerlerinde ki yükü hafifletmek ve ihtiyaçlarını karşılamak istemektedirler. ING bank tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 30 bin TL’ye varan kredi olanaklarından yararlanmak için herhangi bir şekilde gelir belgesi istenmediği ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz açıklanmıştır. İnternet üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi kredi puanlarınız bu konuda önemli unsurlar arasında yerini almaktadır. Kredi puanı çok düşük olmayan pek çok vatandaşımızın bu fırsatları değerlendirme hakkına sahip olabilecektir. 60 ay vade imkanı ile ING bank üzerinden 30 bin TL’ye varan kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz!

DENİZBANK AÇIKLADI! GELİR BELGESİ KREDİ FIRSATI SUNULUYOR!

Sigortalı olarak herhangi bir işte çalışmayan vatandaşlarımız için yapılan açıklamalar kapsamında Denizbank kredi fırsatı sunacağını bildirmesi üzerine kredi olanaklarını değerlendirme olanağına sahip olabilirsiniz. Denizbank tarafından yapılan açıklamalar dahilinde kredi detayları resmi internet web adresi üzerinden öğrenebilir ve başvuru işlemlerinizi elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda kredi başvurularınızı SMS vasıtası ile de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Kredim yazıp, T.C. kimlik numaranızı yazarak 3280’e SMS göndermeniz yeterli olacaktır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR