Gigi Hadid'den Müslümanlarla Hakaret Eden Tweet'e Cevap

ABD'li gazeteci Laura Loomer'ın Twitter'dan Müslümanlarla ilgili ırkçı paylaşımına Victoria's Secret modeli Gigi Hadid'ten sert cevap geldi.

Gigi Hadid'den Müslümanlarla Hakaret Eden Tweet'e Cevap
Yayın Tarihi: 6.11.2017 18:30:00

Laura Loomer, paylaşımında "Müslümanlar DEAŞ’ın saldırı düzenlediği New York sokalarında çarşaflarla dolaşarak bunu herkesin gözüne sokuyor. Saldırı düzenlenen bölgede çarşafla dolaşmama terbiyesine sahip olduklarını düşünürsünüz…Ama değiller. Bahse girerim bunu yapmaya bayılıyorlar.” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Loomer’in bu ırkçı söylemlerine cevap ise süper model Gigi Hadid’ten geldi.
Hadid Loomer’e cevap olarak "Laura, seninle muhatap olmaktan nefret ediyorum, ama sana söylemeliyim, sen lanet olası bir moronsun" ifadelerini kullandı.




Gigi Hadid ve kardeşi Bella Hadid İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızları. Gigi Hadid aynı zamanda Pakistan kökenli bir Müslüman olan Zayn Malik'in sevgilisi.



Loomer'ın Hadid'e cavabı ise; "Liberal olarak tanımlayabileceğiniz her ünlü bana bugün cevap atıyor. Sanırım onları çok kızdırdım! En azından 8 kişi öldürmedim." şeklinde oldu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR