Giresun'da vefat eden 11 yaşındaki Rabia Naz öldü mü? öldürüldü mü? Kim öldürdü

Giresun'da vefat eden 11 yaşındaki Rabia Naz öldü mü öldürüldü mü? Babasının hergün binlerce kez yazdığı kızım öldürüldü mesajları sonrası rabia naz akıbeti merak ediliyor. Peki Rabia Naz kim öldürdü? Kim neden saklıyor.

Giresun'da vefat eden 11 yaşındaki Rabia Naz öldü mü? öldürüldü mü? Kim öldürdü
Yayın Tarihi: 25.02.2019 18:06:00

Sosyal medya Giresun'da 11 yaşında vefat eden Rabia Naz için ayaklandı. Kaza süsü verilerek öldürüldüğünü iddia eden babanın haklı isyanına ses verdiler. Peki Rabia Naz öldü mü? öldürüldü mü? Sosyal medyayı derinden sarsan Rabia Naz olayı sizler için derledik. İşte bir babanın isyanı.

Giresun'da vefat eden Rabia Naz Vatan'ın sır perdesi

Rabia Naz'ın ölümünde sır perdesi bir türlü aralanmıyor. Giresun'un Eynesil ilçesinde 13 nisan tarihinde vefate den 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın sır dolu ölümü merak ediliyor. 

Yüksekten düştü iddiası

İlk olarak Adli Tıp raporu öncesinde yüksekten düşerek evinin önünde vefat ettiği ve intihat ettiği iddia edilen kız için baba Şaban Vatan, kızının cinayete kurban gittiğini söylemesiyle ve olayın peşini bırakmamasıyla başladı. Baba Şaban Vatan "Kızım trafik kazası geçirmiş, ve bunu Adli Tıp raporunda görebiliyoruz" demesi sonrası araştırmalar sürüyor. Ancak baba Şaban Vatan iddialarına göre kimse bu konunun üzerine gitmiyor. Dünyalar tatlısı kızını kaybeden Vatan ailesi devlet büyüklerinden yardım bekliyor.

Adli Tıp raporu


Adli Tıp Raporunda Rabia Naz Vatan'ın sol ayağı koptuğu ve atardamar kesiği olduğu için kan akışı olmaması gerektiğini ve yüksek düşmeyle atlamayla oluşması imkansız olduğu öğrenildi. 

Siyah Arabayı kim kullanıyordu

Bütün bu yaşananlar sonrası görgü tanıkları mahalleden o sırada hızlı bir siyah araba geçtiğini ve bir tane evde kan izlerinin yok edildiği iddia edildi. Şimdi akıllarda hangi arabanın, kim sürdüğünün ismi merak ediliyor.

Rabia Naz ailesi Müge Anlı katıldı mı?

Yer alan iddialarında bir kaçında rabia Naz'ın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurulduğu ancak kabul edilmediği iddia ediliyor. Müge Anlı ekibi bunu cinayet olabileceği için özendirmemek için ekrana getirmediğini söylüyor.

Tüm kamuoyu minik Rabia Naz için herkes haberdar olması için paylaşımlar yapıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR