Gonca Vuslateri evli mi kocası kim? Kimden hamile?

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri hamile olduğunu duyurdu. Peki Gonca Vuslateri kiminle evli?

Gonca Vuslateri evli mi kocası kim? Kimden hamile?
Yayın Tarihi: 15.10.2023 22:01:00

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri 2,5 aylık hamile olduğunu açıkladı. Peki Gonca Vuslateri kimden hamile? Çocuğun babası kim?

Gonca Vuslateri hamilelik haberini "Evet, hamileyim. Bir kadın olarak normal bir durum" diyerek duyurdu. Vuslateri, yedi aydır birlikte olduğu sevgilisiyle evleneceğini de "Hava ısınınca bir düğün yaparım" şeklinde duyurdu.

Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Evet, hamileyim. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim sadece gelene git demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de bu beni otomatik çocuk annesi yapar. Kendini kaybetmiş annelik ayinlerinde görünür müyüm bilmiyorum ama gayet cool akıyor hayatım. Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda bu adam dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı, ne isterse o. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için. Fakat hava soğuk, ısınınca bi düğün yaparım." ifadelerini kullandı. 

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz Ocak ayında verdiği bir röportajda ''Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede. Cihangir’de böyle 58 kedili, kadife koltukta yaşlanan bir teyze olmamak için harekete geçiyorum." demişti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR