Google Play Store'da Ülke Değiştirme Yöntemi

Normal hayatınızda yaşadığınız bölgeyi değiştirdiğiniz zaman Google Play Store'da da ülkeyi veya bölgeyi de değiştirmeniz gerekebiliyor. İşte Google Play Store'da ülke değiştirmenin yöntemi.

Google Play Store'da Ülke Değiştirme Yöntemi
Yayın Tarihi: 9.04.2018 14:46:00

Google Play Store'da bulunan bazı uygulama ve oyunlar çeşitli sebeplerden ötürü yasaklanabilir veya kullanıma açılabilir. Farklı bir bölgede yasak olmayan bir uygulamaya erişmek istiyor da olabilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken bazı uyarılar bulunuyor.

Google Play Store'da Ülke Nasıl Değiştirilir?

-Android cihazınızda Google Play Store uygulamasını açın.
-Sol menüyü kaydırın ve "Hesap" seçeneğini seçin.
-Ülke değiştirme seçeneğine erişiminiz varsa, bu menüde bir "Ülke" ve profil girişi görürsünüz.
-Bu "Ülke" kategorisine dokunun ve yeni ülkenizi seçin.
-Uyarı mesajını gözden geçirin ve değişikliği kabul edin. Ülkeleri değiştirdikten sonra, o bölge için Play Store'a göz atmakta özgürsünüz.
-Bu seçenek herkese görünmeyebilir. Play Store bu seçeneği sunmadan önce IP adresinizde bir değişiklik var mı onu kontrol ediyor. Bu da istediğiniz an ülke/bölgenizi değiştiremeyeceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca bu ayarı değiştirirken şu önemli uyarı ile karşılaşıyorsunuz: "Şu an geçerli olan ödeme şekillerinizi veya Play Balance'ı kullanamazsınız, ayrıca bir daha ülkenizi değiştirmek için 365 gün beklemeniz gerekiyor."
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR