Google'dan Mobil Fotoğrafçılığa Yeni Uygulamalar

Google, kamera yeteneklerinin gelişmesi ile yaygınlaşan mobil fotoğrafçılığa yeni bir soluk getirmek amacıyla üç yeni uygulama yayınladı.

Google'dan Mobil Fotoğrafçılığa Yeni Uygulamalar
Yayın Tarihi: 12.12.2017 14:31:00

Appsperiments kapsamında yeni uygulama deneyleri yapan şirketin odağında ilk olarak mobil fotoğrafçılık yer alıyor. Yaklaşık 2 milyar telefon kullanıcısının aslında birer kameraya da sahip olduklarını vurgulayan Google'ın bu potansiyeli geliştirmek adına yayınladığı uygulamalar: Storyboard, Scrubbies ve Selfissimo.


SELFIE MERAKLILARINA MÜJDE SELFISSIMO

Gittikçe yayılan selfie çılgınlığına yeni bir soluk getirecek bu uygulama hem Android hem de iOS işletim sistemi ile uyumlu. Uygulama kullanıcının her verdiği pozu fotoğraflayarak en güzelini seçme fırsatını sunuyor. Ekrana bir kere dokunduğunuzda uygulama her pozunuzda fotoğrafınızı yakalıyor ve poz vermeyi durdurduğunuzda işlemi sonlandırıp çekilen selfieleri size sunuyor. Ayrıca siyah-beyaz selfieler çekmeniz de mümkün. 



STORYBOARD

Çekilen videoları çizgi romana dönüştürme imkanı sağlayan bu uygulama sadece Android işletim sistemli cihazlarda çalışıyor. Çektiğiniz videoyu uygulamaya aktarıp istediğiniz düzeni seçtikten sonra uygulama videonuzu, isteğinize bağlı renkli-renksiz olmak üzere çizgi romana dönüştürebiliyor.


SCRUBBIES 

Bu uygulama ise sadece iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş. Videoların oynatma hızı ve yönünü değiştirerek sahnenin ileri-geri oynaması efektini basitçe uygulayabilmenize olanak sağlıyor. Remix videolar hazırlamak bu uygulama ile oldukça basit ve eğlenceli olacak gibi duruyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR