Gorbi dizisi ne zaman başlayacak? Gorbi nerede yayınlanacak

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği fantastik sitcom türündeki yeni dizi Gorbi çok yakında Fox Play ekranlarında olacak. Hal böyle olunca Gorbi dizisinde kimler oynuyor? Konusu ne? Gorbi ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Gorbi dizisi ne zaman başlayacak? Gorbi nerede yayınlanacak
Yayın Tarihi: 10.10.2019 15:01:00

Fox Play'in ikinci dizisi Gorbi 18 Ekim Cuma günü saat 16:00'da başlayacak. Yapımını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Gorbi dizisi fantastik sitceom türünde olacak. Türünün ülkemizdeki ilk örneği olan Gorbi dizisinin konusu ne? Kadrosunda kimler var? çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk. 

Yaklaşık 1 yıldır hazırlık yapılan Gorbi dizisinin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Özel kostümler tasarlanan dizide kullanılan maskeler yurt dışından getirildi. 



GORBİ DİZİSİNİN KADROSU

Fantastik dizinin başrolünde Noyan Uzar yer alırken Gorbi dizisinin kadrosunda ess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ile Duru Aydın gibi isimler yer alıyor.


GORBİ DİZİSİNİN KONUSU NE? 

Tau gezegeninden gelen Gorbi’nin dünyaya gelmesinden sonra başına gelen eğlenceli ve zorlu olayları konu alacak bilim kurgu türündeki dizi önümüzdeki cuma Fox Play ekranlarında olacak.

Gorbi Tau gezegenine dünyaya milyonlarca ışık yılı uzaklıkta yaşamaktadır. Gorbi’nin babası Aron ise Tau gezegeninin lideridir. Gorbi de babasının ardından bu gezegenin kralı olacaktır.

Tau gezegeninde yaşayan Zokar bir gün bir isyan başlatır ve Aron’u esir alır. Gorbi ise bu sırada başka bir uzaylıyı yakalamaya çalışırken dünyaya gelmek zorunda kalır. Zokar ise bütün galakside Gorbi’yi aramak için arma başlatır.

Gorbi dizisi 18 Ekim Cuma saat 16:00'da Fox Play'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR