Gözler ona çevrildi! Kuruluş Osman 30.bölüm fragmanı izle | İzleyiciler şoke olacak! Seçim yaptı

ATV ekranlarının yeni dizisi Kuruluş Osman'da 30. bölüm heyecanı yaşanıyor. Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı izle! Düşmanların hem kendi şahsını hem de Kayı boyunu hedef aldıklarını dile getiren Osman Bey, yeni bölümde izleyicilerin şoke olacağı bir se

Gözler ona çevrildi! Kuruluş Osman 30.bölüm fragmanı izle | İzleyiciler şoke olacak! Seçim yaptı
Yayın Tarihi: 17.10.2020 14:12:00

ATV ekranlarının yeni dizisi Kuruluş Osman'da 30. bölüm heyecanı yaşanıyor. Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı izle! Düşmanların hem kendi şahsını hem de Kayı boyunu hedef aldıklarını dile getiren Osman Bey, yeni bölümde izleyicilerin şoke olacağı bir seçim yaptı! Bu arada Aya Nikola da Kudüs kapılarını aşındırmak için yeni bir ordu kurmanın peşinde! Kuruluş Osman 30. bölüm detayları haberimizde sizlerle...

ATV ekranlarının heyecan dolu dizisi Kuruluş Osman'da 29. bölüm geride kaldı. İzleyiciler heyecanla Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanını ve detaylarını araştırıyor. Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 30. bölümde neler olacak? Soruları yanıt aramaya başladı. Kuruluş Osman 30. bölüm fragmanı izle seçeneğiyle haberimizin devamında yer alıyor. Hedefteki ismin sadece kendisi değil Kayı boyu olduğunu düşünen Osman Bey tuzaktan kurtulabilecek mi? Ertuğrul Bey ise büyük bir seçimle karşı karşıya! 

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde Osman Bey, düşmanlarının tuzaklarını başlarına geçirdi! Ertuğrul Bey'e büyük bir özlem besleyen Osman Bey, Kayı obasından bir süreliğine ayrı düşüyor. Osman Bey'in obada olmadığı anda fırsatı değerlendirmek isteyen Aya Nikola ile Flatyos ise obayla ilgili hain emellerini hayata geçirmeye başlıyorlar.

Kuruluş Osman 30. Bölüm Fragmanı izle!



Kayı'ları bir tuzağın içine çekmek istediklerini bilen Osman Bey, planını buna göre yapıyor! Öte yandan Bizans tekfurundan Aya Nikola, yeni bir ordu kurarak Kudüs'ün kapılarına kadar gitmeyi planlıyor! Tüm bu hengame içinde Osman Bey, bir cihan imparatorluğu'nun temellerini atmakta kararlı. Tuzağa düşen Osman Bey, bu tuzaktan kurtulabilecek mi? 

Cerkutay ise Osman'ın münkerlerini öldürüp oğlu Mönke'Yi kaçırdığını itiraf etmesi heyecan yaratıyor! Bu arada Ertuğrul Bey, oğullarını ve alplerini karşılarına alıp Alp Başlığının sahibini açıklayacak! Seçim kimden yana olacak?

Kuruluş Osman 30. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 30. bölümüyle 21 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak. İzleyicilerin iple çektiği 21 Ekim Çarşamba akşamı için geri sayıma geçildi. Başta Diriliş Ertuğrul olmak üzere adından söz ettiren Kuruluş Osman dizisinin 30. bölümü heyecanla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR