Göztepe Başakşehir maçını izle Bein Sports 2 Şifresiz Goztepe Basaksehir canlı maç izle

Göztepe Başakşehir maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Göztepe Başakşehir maç izle! Göztepe Başakşehir Bein Sports 2 maç yayını. Şifresiz Göztepe Başakşehir maç izle! Göztepe Başakşehir canlı maç izle. Göztepe Başakşehir Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Göztepe Başakşehir Bein Sports 2 maç izle

Göztepe Başakşehir maçını izle Bein Sports 2 Şifresiz Goztepe Basaksehir canlı maç izle
Yayın Tarihi: 7.03.2020 15:53:00

Göztepe Başakşehir maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Göztepe Başakşehir maç izle! Göztepe Başakşehir Bein Sports 2 maç yayını. Şifresiz Göztepe Başakşehir maç izle! Göztepe Başakşehir canlı maç izle. Göztepe Başakşehir Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Göztepe Başakşehir Bein Sports 2 maç izle.

Göztepe Başakşehir canlı maç izle!

Göztepe Başakşehir maçını izle! Göztepe Başakşehir donmadan maç yayını. Kesintisiz Göztepe Başakşehir maç izle! 7 Mart 2020 Cumartesi Göztepe Başakşehir şifresiz maç yayını. Donmadan Göztepe Başakşehir maçı izle! Göztepe Başakşehir Bein Sports 1 maç izle! Göztepe Başakşehir Canlı maç izle!

Göztepe Başakşehir donmadan maç yayını!

Göztepe Başakşehir maçı kesintisiz Bein sports 1 ekranlarında yayınlanıyor. Şifresiz Bein Sports 1 izle digitürk Play ekranlarında yayınlanıyor. Göztepe Başakşehir şifresiz Digitürk Play adresinden hd olarak izleyebilirsiniz.


Süper Lig'de şampiyonluk yolunda dev maç. Göztepe Başakşehir'le karşı karşıya geliyor. Göztepe Başakşehir maçı 17:00'de Bein Sports 2 ekranlarında yayınlanacak. Süper Lig'in iki yükselen genç teknik adamı İlhan Palut ve Okan Buruk karşı karşıya getirecek maç Bein Sports 2 ekranlarında. Gürsel Aksel stadyumunda oynanacak Göztepe Başakşehir maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Şampiyonluk yolunda Başakşehir, Avrupa isteyen Göztepe'ye konuk olacak. 49 puanla lider olan ancak Trabzonspor maç eksiği ve Sivasspor Galatasaray oynayacağı hafta kazanarak yoluna devam etmek isteyen Başakşehir'in en zorlu deplasmanlardan birinde. Göztepe bu stadyumunda açıldığı 5 haftada maç kaybetmedi. Başakşehir ligde 8 maçtır kaybetmiyor. Beraberlik olarak gösterilen maçta altın değerinde 3 puanı alan çok şey kazanacak.

Wilczek formayı unuttu!

Kazanan takımı bozmayan İlhan Palut, Jerome az gol atsada onla başlamaya devam ediyor. Taraftar gol kralı olduğu için Wilczek istese de yıldız isim formayı unuttu. Leo ve Borges'ten biri Alpaslan yerine Titi'nin yanında olurken Mossoro ve Deniz Kadah uzun zaman sonra yedek kaldı. Hücumda Castro, Soner, Napoleoni, Halil ve Serdar yer alacak ve Jerome attırmak için oynayacaklar.

Hücuma devam!

Zorlu Göztepe deplasmanı olsada Başakşehir oyunundan vazgeçmiyor. Orta alanda Mahmut tek olarak yer alırken İrfan Can Kahveci Aleksic yükselen performansıyla Mehmet Topal'dan kesin formayı kaptı. Aleksic sürpriz form yükselişi, Demba Ba'nın formu nedeniyle Elia bu karşılaşmada yedek oturabilir. Ancak Crivelli ve Demba Ba yine golde en etkili isimler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR