Griezmann Barcelona'ya Transfer oldu! Atletico CEO'su açıkladı Griezmann Barça'da!

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Antoine Griezmann Barcelona'da! Barcelona, Atletico Madrid'in Fransız golcüsü Griezman'ı transfer etti! Griezmann yeni sezonda Barça forması giyecek!

Griezmann Barcelona'ya Transfer oldu! Atletico CEO'su açıkladı Griezmann Barça'da!
Yayın Tarihi: 12.06.2019 22:12:00

Griezmann, yeni sezonda Barcelona'da! Katalan devi Barcelona, Atletico Madrid'in Fransız golcüsü Griezmann'ı transfer etti! Sezon sonu itibariyle Atletico Madrid'den ayrılacağını açıklayan Fransız yıldızın PSG'ye transfer olacağı iddiaları gündeme düşmüşken Atletico Madrid'in CEO'su Gil Marin yaptığı açıklamayla Griezmann'ın Barcelona'ya transfer olduğunu açıkladı! 

Atletico Madrid CEO'su Gil Marin: "Griezmann önümüzdeki sezon Barcelona'da oynayacak." dedi. Atletico Madrid, Barcelona'dan ne kadar bonservis ücreti alacak? Griezmann için Atletico Madrid ne kadar kazandı?


BARCELONA YILIN TRANSFERİNİ YAPTI! GRİEZMANN...

Griezmann, yeni sezonda Messi'nin takım arkadaşı olarak Katalan devinde forma giyecek! Uzun yıllardır La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Fransız forvet oyuncusu Griezmann, 1,75 boyunda ve 28 yaşında.

Asıl mevkisi Sol kanat olan Griezmann, santrafor mevkisinde de görev yapabiliyor. Griezmann, yeni sezonda Messi ile takım arkadaşı oldu.  Barcelona'nın Fransız yıldız için Atletico Madrid'e ne kadar bonservis ödeyeceği henüz belli olmadı ancak konuşulan rakam 90 milyon euro civarı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR