Gülperi 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Gülperi çocukları kaybediyor

Show TV'nin iddialı dizisi Gülperi'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Can'ın başına gelenler yüzünden perişan olan Gülperi ve çocuklar, büyük bir şok daha yaşayacak. İşte 13. bölüm fragmanıyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Gülperi 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Gülperi çocukları kaybediyor
Yayın Tarihi: 4.12.2018 11:35:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi dizisinin 13. bölüm fragmanı izleyenlerin içini parçaladı. 

Geçtiğimiz hafta hasta ruhlu Ejder'in kaçırdığı ve kaçarken düşen Can az daha ölüyordu. Neyseki minik Can ağabeyi Hasan tarafından kurtarıldı. Fakat Can duymuyordu. Düştüğü için kafa tramvası geçiren Can'ın, iç kulağı hasar görmüştü.

Gülperi'nin 13. bölüm fragmanında da  tüm bu yaşananlardan kendini sorumlu tutan Bedriye'nin kardeşinden af diledi. 

Öte yandan yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyen Ejder ölmüş, Gülperi rahat bir nefes almıştı. Fakat 13. bölüm fragmanında Ejder'in mezarının başındaki el herkesi şaşırttı.




Bu elin Gülperi'nin kocasına ait olduğunu düşünen izleyiciler ise onun geri döneceğini ve babasından intikam alacağını düşünüyor.

Fragmanın devamında da çocukların mahkemeye kadar devlet gözetimi altına alınacağını öğrenen Gülperi büyük bir şok daha yaşıyor.

Neler olacağını, çocukların velayetinin kime verileceğini Cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 13. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR