Gülperi 14. bölüm 2. fragmanı şok etkisi yarattı! Gülperi'ye hiç beklemediği biri evlenme teklif ediyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi'nin 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam 14. bölümüyle ekranlara gelecek olan Gülperi dizisinde Can'ın velayetini kaybeden Gülperi'nin aldığı evlenme teklifi izleyenleri şok etti. Peki Gülperi'ye kim evlenme teklif etti? İşte detaylar...

Gülperi 14. bölüm 2. fragmanı şok etkisi yarattı! Gülperi'ye hiç beklemediği biri evlenme teklif ediyor
Yayın Tarihi: 14.12.2018 11:51:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi'nin 14. bölüm 2. fragmanı herkesi çok şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta Yakup'un açtığı velayet davasıyla kötü şeyler yaşayan Gülperi, oğlu Can'ın velayetini kaybetti. Şeyma'nın Kadir'le ikisinin ilişkisi olduğunu mahkemede söylemesiyle şaşkına dönen Gülperi 14. bölüm 2. fragmanında ona hesap soruyor.

Şeyma'dan iyice sıttı sıyıran Kadir ise 14. bölüm 2. fragmanında ona bu yaptıklarının işe yaramayacağını ve boşanma anlaşmasını imzalamasını söylüyor.

Öte yandan Gülperi'ye eziyet etmek için Can'ı ona göstermeyen Yakup Taşkın, Kadir'in tehdidiyle ne yapacağı merak edilirken esas bomba fragmanın sonunda patladı.




Can'ı almak için her şeyi yapmaya hazır olan Gülperi'ye gelen Seyit ona evlenme teklif ediyor. 14. bölüm 2. fragmanında yer alan bu anlar izleyenleri şok ederken, herkes Gülperi'nin Seyit'e ne cevap vereceğini merak ediyor.

Neler olacağını, Gülperi'nin Can'ı alıp alamayacağını bu akşam ekranlara gelecek 14. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 14. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR