Gülperi 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Eyüp'ün ipliği pazara çıkıyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi son olarak 16. bölümüyle ekranlara gelmiş ve sonrasında 3 haftalık sezon arası vermişti. Ancak hasret bitti. Gülperi 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Peki Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Gülperi 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Eyüp'ün ipliği pazara çıkıyor
Yayın Tarihi: 19.01.2019 11:34:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi'nin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Son olarak 16. bölümüyle ekranlara gelen Gülperi, yılbaşı nedeniyle sezon arası vermişti. 3 haftadır ekranlara gelmeyen Gülperi dizisi için heyecan doruktaydı. Ancak Gülperi sezon arası nihayet bitti. Peki Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gülperi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gülperi 17. bölüm fragmanında Gülperi'yle Eyüp'ün nikahına gelen Kadir, Eyüp'ün gözünü korkuttu ancak elinde kanıtı olmadığı için pek de konuşamadı.

Olanlarla iyice kafası karışan Gülperi ise ne yapacağını bilemez hale gelmişti. Çocukların da baskısıyla Eyüp'le yeniden evlenen Gülperi, fragmanın sonunda Eyüp'ün katil olduğunu öğrendi. Gülperi 17. bölüm fragmanıyla heyecanlanan izleyiciler ise yeni bölümü sormaya başladı. Peki Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gülperi 17. bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak!


İşte Gülperi 17. bölüm fragmanı:



Gülperi 16. bölümde neler oldu?

Gülperi 16. bölümünde Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalınca; ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp çıldırdı ve hemen harekete geçti. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anladı.

Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir pes etmeyip, Eyüp’ün kayıp yıllarını araştırmaya devam ederken bir yandan da Artemis’le yeni hayatına alışmaya çalıştı. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döndü.

Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar vererek Yakup’un hapishanede kalması için Şeyma’dan yardım istedi. Cezasının bittiğini söyleyen Eyüp’ün aslında birlikte yaşadığı aileyi öldürüp kaçtığını öğrenen Kadir, Gülperi ve çocukların hayatının tehlikede olduğunu anladı.

Çocuklarının mutluluğu için Eyüp’le tekrar nikah masasına oturan Gülperi ise çocukları ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğindeydi. Gerçekleri öğrenen Kadir, Gülperi’yi engelleyebilecek miydi?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR