Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Gülperi 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Gülperi 4 Ocak neden yok? İşte detaylar...

Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok
Yayın Tarihi: 29.12.2018 16:25:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Eyüp'ün gelişinden sonraki karmaşa ve Gülperi'nin kafa karışıklığıyla geçen Gülperi 16. bölüm ardından Gülperi 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Gülperi 4 Ocak neden yok?

Eyüp'ün psikopat tavırları ise 16. bölüme damgasını vurdu. Dizinin başında çok iyi bir adam olduğu söylenen Eyüp üstüne üstlük bir de katil çıktı. Fakat bir yandan da herkes Gülperi 4 Ocak bölümünü çok merak ediyor. Peki Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Gülperi 4 Ocak neden yok?


Yeni yılın gelmesiyle özellikle çok sevilen çok izlenilen diziler için reklam anlaşması vakti geldi. Normalde bir ya da iki hafta ara veren dizilerin bu yıl 3 haftalık bir yayın arası verecek. Peki Gülperi 4 Ocak var mı yok mu? Gülperi 4 Ocak neden yok?

İşte bu nedenle Gülperi 4 Ocak bölümü yayınlanmayacak. Çünkü Gülperi de 3 haftalık bir yayın arası verdi. Gülperi 4 Ocak tekrar bölüm mü yayınlanacak?

Gülperi 4 Ocak tekrar bölümü mü yayınlanır yoksa başka bir bölüm mü bilemiyoruz ama konuyla ilgili bir gelişme olduğunda buradan ulaşabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR