Gülperi bitti mi 19 Nisan 2019 neden yok? Show TV yayın akışı

Gülperi bitti mi? Gülperi dizisi yayından mı kaldırıldı. 19 Nisan Gülperi yeni bölüm neden yok? Show TV 19 Nisan yayın akışı Gülperi neden çıkartıldı. Gülperi dizisi bu akşam neden ekranlara gelmiyor.

Gülperi bitti mi 19 Nisan 2019 neden yok? Show TV yayın akışı
Yayın Tarihi: 19.04.2019 20:18:00

Gülperi bitti mi? Gülperi yeni bölümü ne zaman? Bu hafta final yapacağı kesinleşen Gülperi dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak. Gülperi dizisi final mı yaptı? Gülperi dizisi neden yayınlanmıyor. Ekranlarda rekorlar kıran Gülperi dizisi 19 Nisan 2019 tarihinde neden yok? Bu akşam yeni bölüm oynayacak mı?

Gülperi final mı yaptı neden yok?

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrollerinde yer aldığı Gülperi bu akşam neden yayınlanmıyor sorusu yanıt buldu. Gülperi dizisi final kararı aldı ancak 30. bölümde final yapacak. Son 6 haftası kalan Gülperi yayınlanmama nedeni için Berat Kandili gösterildi. Gülperi neden final yaptı bilinmez bu akşam yayınlanmama sebebi berat Kandili olacak.


Show TV 19 Nisan yayın akışı

Show TV 19 Nisan yayın akışında Gülperi dizisi çıkartıldı. Gülperi dizisi ekranlarda olmayacak. Onun yerine Pers Prensi: Zamanın Kumları filmi ve hemen sonrasında Mustafa Karataş Berat Kandili programı ekranlara gelecek.

Gülperi dizisi 19 Nisan tarihinde yeni bölüm yok ancak dizinin 26 Nisan tarihinde yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek ve 5 bölüm sonra final yapacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR