Gülperi dizisinde Can'a bir şey olacak diye herkesin ödü kopuyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi'nin 11. bölüm fragmanı, izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Geçtiğimiz hafta Ejder'in kaçırdığı Can'ın akıbeti herkesi korkuttu.

Gülperi dizisinde Can'a bir şey olacak diye herkesin ödü kopuyor
Yayın Tarihi: 20.11.2018 12:51:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi'de geçtiğimiz hafta güzel anlar Can'ın kaçırılmasıyla kötü bir hal almıştı.

Okuldan çıkarken Can'ı kaçıran adam ise miniğin amcası Ejder'in adamıydı. Gülperi'den intikam almak için Can'ı kullanan Ejder, sırf bunu yapabilmek için hapishaneden kaçmıştı.

Şeyma'dan aldığı akılla böyle bir işe kalkışan Ejder'e ise izleyenler lanet etmişti.

Dizinin 11. bölüm fragmanında da Can'ın kaçırıldığını öğrenen Gülperi, Hasan ve Bedriye perişan olurken yanlarında Kadir vardı. Can'ın kaybolmasıyla dağılan Gülperi ve çocukların hali herkesi perişan ederken, Can'ın başına gelenler herkesi korkuttu.




Amcasının elinden otopark gibi bir yerde kaçan Can, arabaların arasından koşup çıkışa giderken bir araba geldi ve akabinde bir çığlık duyuldu. Bu da izleyenlerin aklına "Acaba Can'a bir şey mi oldu?" sorusunu getirdi.

Fragmanın devamında gördüğümüz adam da Can'ı izbe bir yere bırakınca endişeler iyice arttı. Yerde hareketsiz yatan Can izleyenleri çok üzdü.

Can'ı çok seven dizinin takipçileri hem çok korktu hem de  Can'a bir şey olursa diziyi izlemeyiz diye rest çekti. 

"Can'ımızı bırakın yahu!", "Öldürdünüz mü küçücük çocuğu ya!", "Bu nasıl bir fragmandır içim acıdı!", "Caniler küçük Can'ı öldürdünüz mü yoksa!" gibi yorumlar yapan izleyiciler minik Can'a adeta bayılıyor.

Can'ın akıbetinin ne olacağını, Gülperi'nin oğlunu bulup bulmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR