Gülperi dizisinde Ejder Gülperi'nin ocağına ateş düşürdü

Show TV'nin yeni iddialı dizisi dün akşam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Hapishaneden kaçan baş belası Ejder bölümün finalinde Can'ı kaçırdı.

Gülperi dizisinde Ejder Gülperi'nin ocağına ateş düşürdü
Yayın Tarihi: 17.11.2018 13:24:00

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Gülperi, kısa sürede Cuma akşamlarının sevilen dizisi haline geldi. Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı dizi, Gülperi adında bir kadının dram yüklü hikayesini anlatıyor.

Gülperi'nin baş düşmanlarından biri olan Ejder ise onun kocasının kardeşi aslında; fakat Gülperi Taşkın konağına geldiğinden beri ona göz koymuş ve ağabeyi öldükten sonra da ona tecavüz etmeye kalkmış. Bu da tüm huzurun bozulmasına, Gülperi'nin hapse girmesine sebep olmuştu.

Neyse ki kötü günler geride kalmış, Ejder uyuşturucu oyunundan sonra hapse girmiş; Gülperi'de çocuklarıyla arasını düzeltmişti.

Fakat dünkü bölümde işler tersine döndü, Gülperi'yi iyice kafasına takan Ejder hapishaneden kaçtı. Sonrasında da şeytani planını devreye soktu ve yine felaket getirdi.




Gülperi'nin belki de en zayıf noktası Can'ı kaçıran Ejder, onu okuldan çıkarken başka birine kaçırttırdı. Ardından Can'ı yanına alan Ejder, Gülperi'den intikam alacağına yemin etti.

Can'ın çok korktuğunu gören izleyiciler, küçük çocuğun doğum gününde böyle bir travma yaşamasına çok üzüldü. Bu yüzden Ejder'e çok sinirlenen izleyiciler onun kadar faydasız bir adam görmediklerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Ejder'in intikam uğruna yeğenine zarar verip vermeyeceğini, Gülperi'nin Can'ı kurtarmak için ne yapacağını önümüzdeki hafta ekranlara gelecek 11. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR