Gülperi dizisinde şok gelişme Şeyma kazdığı kuyuya kendi düştü

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'nin 9. bölüm 2. fragmanı yüreklere su serpti. Yediği nanelerin ortaya çıktığı Şeyma, Kadir'i kaybetti.

Gülperi dizisinde şok gelişme Şeyma kazdığı kuyuya kendi düştü
Yayın Tarihi: 8.11.2018 10:30:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi, Cuma akşamları ekranlara geliyor. Son zamanlarda Kadir'in karısı Şeyma'nın kıskançlığı yüzünden yaptıklarıyla çalkalanan dizi Gülperi'ye ve çocuklarına kötü şeyler yaşattı.

Çünkü Şeyma arkadaşının evinden bir kolye çaldı ve suçu Bedriye'ye attı. Hal böyle olunca hem işinden hem evinden olan Gülperi çaresizce sokakta kaldı.

Sonrasında Gülperi'yi bulan Şeyma, kendini Özlem diye tanıtmıştı ve onu İzmit'e gitmek için ikna etmeye çalışıyordu. Fakat ilahi adalet işte Kadir de aynı restoranta geldi.


Gülperi'yle Şeyma'yı aynı masada görüp şok olan Kadir, iki kadının yanına gidince Şeyma'nın ipliği pazara çıktı.

9. bölüm 2. fragmanında kolye olayının da gerçeğini öğrenen Kadir, Şeyma'ya boşanmak istediğini söyledi. Yani Şeyma kendi kazdığı kuyuya kendi düştü. 

En çok korktuğu şey başına gelen Şeyma, bu boşanmaya kendi sebep olmuş oldu. Bu sahnelerle içlerinin yağları eriyen izleyiciler ise yalancının mumunun yatsıya kadar yanacağını söylediler.

Peki bu karara Şeyma'nın nasıl reaksiyon göstereceğini, daha da kontrol edilemez bir hal alıp almayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR