Gülperi dizisinde velayet davası olay oldu! Peki çocuklar kimde kaldı?

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi dün akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Yakup Taşkın'ın çocuklar için açtığı velayet davası ise bölüme damgasını vurdu? Peki çocukların velayeti kimde kaldı? İşte detaylar...

Gülperi dizisinde velayet davası olay oldu! Peki çocuklar kimde kaldı?
Yayın Tarihi: 8.12.2018 10:13:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi'nin dünkü bölümüne Yakup'un açtığı velayet davası damgasını vurdu.

Yakup'un avukatlığını yapan Şeyma, kocasını elinden aldığını düşündüğü Gülperi hakkında bir sürü şey söylerken, Yakup Taşkın da oğlu Ejder’in ölümünden sorumlu tuttuğu Gülperi’yi bitirmek için and içmişti.

Neye uğradığını anlayamayan Gülperi ise Kadir'in savunmaları ve Şeyma'nın iftiraları arasında kaldı.

Asla nerede duracağını bilemeyen Şeyma, Gülperi ve avukatı Kadir arasında bir ilişki olduğunu söyleyerek birlikte çekilen resimleri verince ikisi de zor durumda kaldı.

Ertesi gün çocuklarında kararını duymak isteyen hakim, onları salona çağırdı ve kararlarını sordu. Çocuklar annelerinde kalmak istediklerini söyleseler de hakim çok farklı bir karar verdi.




Hakim Bedriye ve Hasan’ın annelerine, Can’ın ise dedesine verilmesini onayladı.

Duyma problemi yaşayan Can, şaşkın bir halde ne olduğunu sorarken, Gülperi bir hayli üzgündü.

Can'ın bu haline çok üzülen izleyiciler de Yakup'la Şeyma'ya çok sinirlendi. Gülperi'nin bir şekilde oğlu Can'ı alması gerektiğini düşünen izleyiciler 14. bölümü heyecanla bekliyor.

Neler olacağını, Gülperi'nin Can'ı almak için nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR