Gülperi dizisindeki gizemli adam kim? Gizemli adam Gülperi'nin kocası mı?

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Gülperi'nin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Ejder'in mezarının başında elini gördüğümüz gizemli adam, 14. bölümde Gülperi'nin karşısına çıkıyor. Peki gizemli adam kim? Gülperi'nin kocası mı? İşte gizemli adamın akıbeti...

Gülperi dizisindeki gizemli adam kim? Gizemli adam Gülperi'nin kocası mı?
Yayın Tarihi: 11.12.2018 15:46:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen velayet davasında, en küçük oğlu Can'ın velayetini kaybeden Gülperi oğlunu Yakup Taşkın'a vermek zorunda kalacak.

14. bölümde Gülperi ve Can’ın vedası, yüreklere dokunacak.

Öte yandan Hasan, dedesinin annesi ile ilgili iftiraları üzerine sert tepki verirken, Gülperi, Can’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayacak.




Annesine büyük destek veren Hasan’ın “Rahmetli babam keşke burada olsaydı. Hiç bu kadar eksikliğini hissetmemiştim onun” sözlerini söylerken geçtiğimiz hafta ortaya çıkan gizemli adam yeniden ortaya çıkacak.

İzleyiciler ise bu kişinin Gülperi'nin ölen kocası olduğunu tahmin ediyor. Henüz bu gizemli adamın kim olduğunu bilmiyoruz ama Kadir’in elinde Eyüp Taşkın’ın dosyasının olduğu görünen sahneden sonra Gülperi ve Hasan’ın bu kişiyle karşı karşıya geldiği ve ağızlarının açık kaldığını görüyoruz.

Hal böyle olunca da tahminlerin doğru olduğu ihtimali bir hayli kuvvetleniyor. Peki o gizemli adam Gülperi'nin ölen kocası Eyüp mü? Eyüp geri gelip Gülperi ve çocuklara sahip mi çıkacak?

Bu soruların cevaplarını henüz bilemiyoruz ama Gülperi'nin 14. bölümü izleyenlere büyük bir şok yaşatacak.

İşte 14. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR