Gülperi izleyicileri Şeyma yüzünden ikiye bölündü

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi'nin 8. bölüm fragmanı izleyenleri ikiye böldü. Dizide Ece Sükan'ın hayat verdiği Şeyma karakteri yine ortalığı karıştırdı.

Gülperi izleyicileri Şeyma yüzünden ikiye bölündü
Yayın Tarihi: 30.10.2018 14:19:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizi, Cuma akşamları ekranlara geliyor. Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Gülperi kısa sürede çok başarılı oldu, hatta cuma reytniglerinde total grubunda zirveyi Arka Sokaklar'ın elinden aldı.

Özellikle son birkaç haftadır Kadir'in karısı Şeyma'nın kıskançlıkları yüzünden zor zamanlar yaşayan Gülperi'nin çilesi bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta oynadığı oyunla yine Gülperi'nin başına bela açan Şeyma, fragmanda Gülperi'yle yüzleşmeye gitti. 




Şeyma'nın Kadir için hayatından vazgeçildiğinin anlatıldığı fragman izleyenleri ikiye böldü. İzleyicilerin bazıları Şeyma'nın kocası için yaptıklarını haklı bulurken, bazıları da Şeyma'nın çok fazla kuruntu yaptığını ve bu uğurda Gülperi'yi hakir görüp onu harcadığını düşünüyorlar.

Diziyi izleyenlerin büyük bir çoğunluğunun haksız bulduğu Şeyma karakterine ise Ece Sükan hayat veriyor. Kadir'e olan büyük aşkı ve onu kaybetme korkusu yüzünden böyle şeyler yaptığı düşünülen Şeyma, Gülperi'yle uğraşmaktan pek de vazgeçeceğe benzemiyor.

Şeyma'nın hırsı ve korkusu yüzünden Gülperi'yi harcadığını düşünen izleyiciler ise Gülperi'nin bu duruma düşmesine çok üzülüyor.

Neler olacağını, Şeyma'nın daha ne gibi oyunlar oynayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR