Gülperi izleyicisi isyan etti Abarttınız iyice bir aile hiç mi gün yüzü göremez

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi'nin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dram yüklü hikayesiyle çok sevilen diziye bu kez tepki yağdı.

Gülperi izleyicisi isyan etti Abarttınız iyice bir aile hiç mi gün yüzü göremez
Yayın Tarihi: 14.11.2018 10:45:00

Show TV'de bu sezon başlayan ve kısa sürede çok sevilen Gülperi, cuma akşamları ekranlara geliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizi, Gülperi adında bir kadının dram yüklü hikayesini  anlatıyor.

Fakat başladığı günden beri başına gelmedik kötülük kalmayan Gülperi, dizinin izleyicilerine isyan ettirdi. Gülperi'nin ölen kocasının ailesi bir yana geçtiğimiz haftalarda bir de Şeyma çıktı kadının karşısına...

Hepsiyle mücadele etmeyen çalışan Gülperi asla sakin bir gün geçiremeyince izleyiciler de isyan etti.

Çünkü 10. bölüm fragmanında da Ejder'in hapishaneden kaçıp Gülperi'nin peşine düşmesi ve Can'ın kaçırılması izleyenlere pes artık dedirtti.




Bu kadının bir gün bile gün yüzü göremediğini söyleyen izleyiciler bu kadar aksiyonu abartılı buluyor. Çünkü bütün belalar sadece bir kadın ve çocuklarının başına geliyor.

Dizide bazı bölümlerin daha sakin daha güzel geçmesi gerektiğini dile getiren izleyiciler de haftalardır süregelen kötülüklerden bir hayli sıkılmış durumda...

Gülperi'nin başındaki belalardan kurtulup kurtulamayacağını ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR