Gülperi izleyicisi şokta Can gerçekten öldü mü

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümün final sahnesi herkesi şoke etti.

Gülperi izleyicisi şokta Can gerçekten öldü mü
Yayın Tarihi: 24.11.2018 12:57:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi dizisi dünkü bölüm finaliyle herkesi korkuttu. 

Çünkü dizinin belki de en çok sevilen minik adamı Can'ın ölüp ölmediğini kimse anlayamadı.

Geçtiğimiz hafta amcası Ejder tarafından kaçırılan Can her yerde arandıysa da bulunamadı. Gülperi, Kadir, Hasan, Bedriye, Kader, Can’ın kaçırılmasından sonra büyük bir acı yaşarken polis de her yerde onu aramaya başladı.

Gülperi'ye olan takıntısı yüzünden Can'ı kaçıran Ejder bu sayede Gülperi'nin kendisine geleceğini umuyordu. Amcasının elinden kaçmaya çalışan Can ise mücadele etmeyi bırakmadı ve otoparkta amcasının elinden kaçtı.


Ama Ejder onu yakaladı ve uzak bir yerdeki eve götürdü. Sonrasında Gülperi'yi bu eve çağıran Ejder, Gülperi ile aile olmak istediğini söyleyerek ona şantaj yaptı. Eğer teklifini kabul etmezse Can’ı öldüreceğini söyleyerek kadını bir de tehdit etti.

Bu sırada Can da bulunduğu evde tuvalete gitmek bahanesiyle pencereden kaçtı. Ejder’e yardım eden adam, onun kaçtığını fark edince ormanlık arazide peşine düştü. Can adamdan kaçmaya çalışırken ayağı takıldı ve bir yerden aşağı yuvarlandı.

Final sahnesinde, onu kaçıran adamın bir mezar kazdığı ve Can’ın da hareketsiz bir şekilde yerde yattığı görüldü.

Adam gözyaşları içinde mezarı kazarken Can’ın ekrana gelen görüntüsüne "Nenni Bebek" türküsünün fonda verilmesi de izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Hal böyle olunca da izleyenlerin aklına "Can ölecek mi?" sorusu geldi. Henüz bunun cevabını veremiyoruz ama bu ihtimali düşünmek bile izleyenleri çok üzdü.

Can’ın reyting için kurban edilmemesini isteyen izleyenler, Can'ın ölümünün büyük bir hata olacağını düşünüyor.

Minik adamın ölüp ölmeyeceğini 12. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR