Gülperi yine yürek dağlayacak, mendilleri hazırlayın!

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi'nin 6. bölüm 2. fragmanı yürek dağladı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, hikayesiyle izleyicileri derinden etkiliyor.

Gülperi yine yürek dağlayacak, mendilleri hazırlayın!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 11:09:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi kısa sürede çok sevildi. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi yalnız bir kadının hayata tutunma çabasını ele alıyor.

İstenmeyen bir gelin olan Gülperi, eşi öldükten sonra bir sürü sıkıntı yaşamış ve kayınbiraderi Ejder tarafından tacize uğradı. Ejder'i bıçaklayan Gülperi, hapse girdi. Bu yüzden çocuklarından ayrı düşen genç kadın, çıktığında onları geri almak istedi.

Fakat içlerine nefret tohumları ekilen çocuklar, annelerini görmek bile istemiyorlardı. Bu yüzden hırçınlaşan ve annelerine kötülük yapan çocuklar gerçekleri yavaş yavaş öğrenmeye başlıyor.


Geçtiğimiz bölümlerde amcasıyla annesine tuzak kuran Hasan, gerçekler ortaya çıkınca uyuşturucu suçundan hapse düşmüştü. Bu durumu duyup sinirlenen Kadir ise tüm gerçekleri belgeleriyle Hasan'a götürdü. Dosyayı inceleyen ve mektupları okuyan Hasan ise izleyenlerin içini acıttı.

6. bölüm 2. fragmanında da ağlayarak annesine giden Hasan'ın pişman olmuş tavrı herkesi çok üzdü. Anne oğlun konuşmalarından çok etkilenen izleyiciler ise daha fragmanda ağlamaya başladı.

"Of aktı yaşlar!", "Daha fragmanda ağladım!", "Ah be Hasan'ım!", "Ay böyle ölmeyiz füze atın!" gibi yorumlar yapan izleyiciler anne oğlun ilişkisinin nasıl evrileceğini merak ediyor.

Neler olacağını, bu gerçeklerin dengeleri nasıl değiştireceğini bu akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR