Gülperi'de Can'ın sevimliliği izleyicilerin ağzını sulandırıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'nin 10. bölüm 2. fragmanı izleyenleri mest etti. Gülperi ve çocukların Can'a yaptığı doğum günü sürprizi herkesin çok hoşuna gitti.

Gülperi'de Can'ın sevimliliği izleyicilerin ağzını sulandırıyor
Yayın Tarihi: 15.11.2018 11:49:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Gülperi, cuma akşamlarının sevilen dizilerinden...

Dizide yaşanan kötü günlerin ardından sıcak mı sıcak bir 10. bölüm izleyeceğiz bu hafta... Gülperi'nin başındaki belaların dışında güzel gelişmeler bekleyen izleyiciler istediklerini alacağa benziyor.



Can'ın doğum günü telaşının yaşanacağı 10. bölümün 2. fragmanı izleyicileri çok heyecanlandırdı. Gülperi, Bedriye ve Hasan aralarında konuşup, Can'a sürpriz yapmaya karar verirler. Fakat durumu abartan Hasan, Can'ın doğum gününü unutmuş gibi yapmayı teklif etti.

Bu teklifi ev halkı da kabul edince, tatlı mı tatlı sahneler ortaya çıktı. Doğum günü heyecanıyla uyanan minik Can, büyük bir sürpriz beklerken şok oldu. Çünkü evdeki kimse doğum gününü hatırlamıyordu.




Hal böyle olunca her seferinde evdekilere mesaj veren Can ise istediği reaksiyonu alamayınca üzüldü. 

Fragmanda bu sahneleri izleyip mest olan izleyiciler ise minik Can'a adeta bayılıyor.

"Ya Can seni yiyeceğim!", "Allahım Can'ı üzmeyin yahu!", "Can çok tatlı!", "Can'ı ısırmak istiyorum!" gibi yorum yapan ekran başındaki izileyiciler Can'ın yanaklarını ısırmak istiyor.

Can'a hayat veren minik yıldız Emir Özyakışır'a maşallah diyoruz ve yarın akşamki yeni bölümü heyecanla bekliyoruz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR