Gülperi'de Hasan'ın sözleri daha ilk sahneden izleyenleri ağlattı

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi, dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi dram yüklü hikayesiyle izleyenlere duygu seli yaşatıyor.

Gülperi'de Hasan'ın sözleri daha ilk sahneden izleyenleri ağlattı
Yayın Tarihi: 27.10.2018 10:31:00

Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı dizi Gülperi, dünkü bölümünün daha ilk sahnesinden duygu seli yaşattı.

Geçtiğimiz hafta Hasan ve Ali'yi ayırmaya çalışırken bıçaklanan Gülperi, kendini kurtaramamış yere yığılmıştı. Annesinin başında ağlayan Hasan'ın sözleri ise izleyenlerin içini yaktı adeta.

Hasan, annesine “Ben sana doyamadım” diye ağlarken, ekran başındaki izleyiciler de onunla ağladı. Gülperi ise yaralı bir halde oğlunun başucunda döktüğü yaşlar ve söylediği sözleri duyunca gülümseyerek ona baktı.




Hasan karakterine hayat veren Burak Dakak yine oyunculuğu ile övgüler toplarken, dünkü bölümün daha ilk sahnesinden izleyicileri yakaladı. 

Bu sahneden çok etkilenen izleyicilerin ise içi parçalandı.

İzleyenler bu sahneler için; "Bu sahne beni benden aldı be!", "Şimdiden ağladım yav Hasan yine ciğer bırakmayacak!", "İçim acıdı bu sahnede!", "Sen mükemmel bir oyuncusun Burak Dakak!", "O nasıl ağlamak nasıl konuşmak içimi parçaladın be!", "Burak Dakak döktürüyor yalnız, efsane!" gibi yorumlar yaptılar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR