Gülperi'de korku büyük izleyenler Can'ın hayatından endişe ediyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi'nin 12. bölüm fragmanı izleyenleri iyice korkuttu. Herkes Can'ın hayatından endişe ediyor.

Gülperi'de korku büyük izleyenler Can'ın hayatından endişe ediyor
Yayın Tarihi: 28.11.2018 12:08:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizi yeni sezonun sevilen yapımlarından biri. Cuma akşamları ekranlara gelen Gülperi dram yüklü hikayesiyle oldukça dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta kaçırılan hapishaneden kaçan Ejder, Gülperi'nin kendisine gitmesi için Can'ı kaçırtmıştı. Amcasının elinden kurtulmaya çalışan Can ise ilkinde bunu başaramadı. Sonrasında bir dağ evinde tutulan Can, ona refakat eden adamın elinden kaçarken ayağı takıldı ve düştü.

Bir süre yuvarlanan Can ise yerde hareketsiz kalınca herkes çok korktu. Bir de o adam Can'ın yanıbaşında mezar kazmaya başlayınca sosyal medya yıkıldı.

Bir yandan Gülperi, Bedriye ve Hasan da Kadir'le birlikte köşe bucak Can'ı arıyordu. 




12. bölüm fragmanında da Ejder'in çağırdığı yere giden Gülperi, Ejder'in tacizine uğruyor. Gülperi tam Ejder'e teslim olacakken gelen telefon ise her şeyi alt üst etti.

Can'ın yanındaki adamın ağlayarak Ejder'i araması ise kafaları iyice karıştırdı. Can'a bir şey olacak diye daha da endişelenen izleyiciler, fragmanın devamında Ejder'in morgda yatmasından da daha çok korktu.

Bu sahneyi gören izleyicilerin aklına "Gülperi Can'ın öldüğünü duyunca Ejder'i mi öldürdü?" gibi şeyler geldi.

Neler olacağını, Can'ın hayatta olup olmadığını Cuma akşamı hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR