Gülperi'de ortalık karıştı, olan yine Gülperi'ye oldu!

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Gülperi, dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Cuma akşamları ekranlara gelen dizinin hikayesi son iki bölümde oldukça toparlandı.

Gülperi'de ortalık karıştı, olan yine Gülperi'ye oldu!
Yayın Tarihi: 20.10.2018 10:50:00

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizinin dünkü bölümünde beklenmeyen gelişmeler yaşandı. 

Dünkü bölümde annesi hakkında gerçekleri öğrenen Hasan, dedesine hesap sordu ve annesinin yanına geri döndü. Bir hamburgercide çalışmaya başlayan Hasan içini soğutamamıştı ki hapisteki amcası Ejder'e de hesap sormaya gitti.

Öte yandan Ali, Bedriye'den bir türlü vazgeçmiyordu hatta hastalık derecesine getirdiği bu takıntı yüzünden Bedriye'yi kaçırmaya çalıştı. Okuldaki arkadaşı sayesinde Ali'nin elinden kurtulan Bedriye, dedesinin onu evlendireceğini düşündüğü için intihar etti. İlaçla intihara kalkışan Bedriye’yi annesi Gülperi buldu ve hastaneye yetiştirdi.


Midesi yıkanan ve tehlikeyi atlatan Bedriye, Ali'nin ona tecavüz ettiğini Hasan'a anlattı. Hasan da tüm olan biteni annesine anlattı. Çok sinirlenen Hasan, Ali'yi bulmaya gidince işler iyice karıştı. Hal böyle olunca Gülperi de oğlunun peşinden gitti.
 

Hasan, Ali’yi bir barda buldu ve onu dövmeye başladı. O sırada mekana giren Gülperi araya girmek isterken, Ali’nin elindeki bıçak Gülperi’ye saplandı. Yere düşen Gülperi’nin başında Hasan’ın çığlıkları izleyenlerin içini parçaladı.

"Ah kahretsin ya!", "Allahım yine olan kadına oldu!", "Gülperi'nin başından bela eksik olmuyor!", "Hasan'a kıyamam ya!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Gülperi'ye bir şey olmasından bir hayli korkuyor.

Neler olacağını, Gülperi'nin akıbetinin ne olacağını önümüzdeki bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR