Gülperi'de Şeyma kantarın topuzunu fena kaçırdı herkes isyanda

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi'nin dün akşam ekranlara gelen 9. bölümü izleyenleri çileden çıkarttı. Dizinin kötü kadını Şeyma'nın işi iyice abartmasına kimse tahammül edemedi.

Gülperi'de Şeyma kantarın topuzunu fena kaçırdı herkes isyanda
Yayın Tarihi: 10.11.2018 14:54:00

Dizide Ece Sükan'ın hayat verdiği Şeyma karakteri dün akşam ekranlara gelen 9. bölümde hem kötülüğün hem de arsızlığın şekil bulmuş hali gibiydi.

Kocası Kadir'e fazlasıyla aşık olan ve bu yüzden hastalıklı bir insana dönüşen Şeyma, Gülperi'nin ortaya çıkmasıyla delirmiş ve kontrolünü kaybetmişti.

Hatta ondan kurtulabilmek için türlü kötülükler yapmış, son olarak da arkadaşının kolyesini çalıp suçu Gülperi'nin kızı Bedriye'ye atmıştı. Fakat bu oyun uzun sürmedi tabi ki...

Çünkü Gülperi'ye kendini Özlem olarak tanıtan Şeyma, Kadir'e yakalandı ve tüm düğümler çözüldü.



Bütün yaptıkları bir bir ortaya çıkan Şeyma, hiç utanmayıp bir de hala Gülperi'yi suçlayınca Kadir de çıldırdı. Artık ona tahammül edemeyen Kadir, ondan boşanacağını söyleyip giderken; "Gülperi ile aramda hiç bir şey yok" demesine rağmen Şeyma, buna inanmadı.


Ve bir sonraki hamlesi deağızları açıkta bıraktı. Çünkü bıraktığı avukatlık mesleğine geri dönen Şeyma soluğu Yakup Taşkın'ın evinde aldı. Ona işbirliği teklif eden Şeyma, hala Gülperi için "Sizin torunlarınızla birlikte benim de kocamı aldı" sözünü etti.



Bu yaşananlarla ekran karşısında sinirden tırnaklarını yiyen izleyiciler ise öfkesini sosyal medyada kustu. Şeyma'nın giderek daha tehlikeli birine dönüştüğünü söyleyen izleyiciler ise bu duruma anlam veremiyor.

Çünkü Şeyma'nın zaten Kadir'le mükemmel bir evliliği yoktu ve Kadir onu Gülperi için terk etmedi. Hal böyle olunca da izleyiciler Şeyma'nın Gülperi'yle bu kadar uğraşmasını saçma buluyor.

Ancak görünen o ki diziye tek bir kötü yani Yakup yetmedi ki Şeyma da bu kadar kontrolden çıktı. 

Şeyma'nın daha ne kötülükler yapacağını, Gülperi'yle Kadir'e neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR