Gülperi'de Şeyma'nın oyunu ortaya çıktı izleyenlerin içinin yağları eridi

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi dün akşam 8. bölümüyle ekranlardaydı. Bölümün sonunda Şeyma'nın ipliğinin pazara çıkması ise izleyenlere rahat bir nefes aldırdı.

Gülperi'de Şeyma'nın oyunu ortaya çıktı izleyenlerin içinin yağları eridi
Yayın Tarihi: 3.11.2018 13:26:00

Gülperi'nin Kadir'in eski sevgilisi olduğunu öğrendiğinden beri kıskançlık krizleri geçiren Şeyma, Gülperi'yi kocasından uzak tutmak için türlü oyunlar oynamıştı hem de Özlem adını kullanrak...

Gülperi'ye kendini avukat Özlem olarak tanıtan Şeyma, en son Bedriye'ye hırsızlık suçu atmış ve Gülperi'yle çocuklarının dışarıda kalmasını sağlamıştı.

Bununla da yetinmeyen Şeyma, Gülperi’ye ilginç bir teklifte bulunmak için onunla buluşmak istedi. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yandı; çünkü Kadir'e yakalandı.
 
Gülperi'yi İstanbul’dan uzaklaştırmaya çalışan Şeyma; ona İzmit’te bir binada kapıcılık işi bulduğunu, çocuklarının da çevredeki iyi okullarda okuyacağını, daha iyi yaşayacağını, sigortasının da yapılacağını söyledi ve onu ikna etmeye çalıştı. 

Gülperi de çocuklarının okullarına ve İstanbul’a alışmaya başladıklarını, bir anda onları bu şehirden koparmanın doğru olmayacağını Şeyma'ya söylemeye çalışıyordu. Fakat Şeyma yılmadan ısrar ediyordu.




Tam o sırada bir iş görüşmesi için aynı restoranta gelen Kadir ise Şeyma'yla Gülperi'yi aynı masada görünce ufak bir şok geçirdi. Gidip ne olduğunu öğrenmeye çalışan Kadir, Gülperi'nin Şeyma’nın Avukat Özlem olduğunu ve kendisine başka bir yere taşınması için yardımcı olduğunu anlatınca başından aşağıya kaynar sular döküldü.

"Oyuna getirilmişiz" diyen Kadir Gülperi'yi de şaşırttı. Hiç bir şeyden haberi olmayan Gülperi’ye Kadir, Şeyma’nın karısı olduğunu söyledi.

İşte bu tesadüf sayesinde Şeyma'nın işi tamamen bitti. Çevirdiği dolapların birer birer ortaya çıkacağı da gün gibi ortaya çıktı. 

Ama bu sahneler izleyenlerin içinin yağlarını eritti. Çünkü izleyiciler Şeyma'nın yaptıklarının yanına kalmamasını istiyordu. Şeyma'nın oyunları daha da uzamadan son bulunca Gülperi'de onun kim olduğunu gördü.

Neler olacağını, Kadir'in Şeyma'dan boşanıp boşanmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR