Gülperi'de sular durulmuyor çocuklar yine perişan oldu

Show TV'nin çok sevilen dizisi Gülperi'nin 7. bölüm fragmanı yürek dağladı. Hasan'la Ali'yi ayırmaya çalışan Gülperi, Ali tarafından bıçaklanmıştı.

Gülperi'de sular durulmuyor çocuklar yine perişan oldu
Yayın Tarihi: 24.10.2018 12:32:00

Yeni sezon dizilerinden büyük bir sıçramayla yerini sabitleştiren Gülperi'nin 7. bölüm fragmanı izleyenleri çok üzdü. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi başta beklediği reytingleri yakalayamasa da son 2 haftadır oldukça iyi durumda. Hatta geçtiğimiz hafta Total grubunda Arka Sokaklar'ı bile zirveden etti. 

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta Gülperi bıçaklanmıştı. Bedriye'nin intihara teşebbüs etmesiyle ortaya çıkan tecavüz olayı herkesi bir hayli germişti. Kardeşine tecavüz eden Ali'ye hesap sormaya giden Hasan ise Ali'yi bir güzel dövdü. Hasan'ın peşinden giden Gülperi ise Ali tam eline bıçağı aldığında yetişti ve Hasan'ı korudu. 




Gülperi'yi bıçaklayan Ali kaçarken, talihsiz kadın ise hastanede yaşam mücadelesi verecek. Annelerinin doğru olduğunu gören ve tüm gerçekleri öğrenen çocuklar da bu gelişmeyle adeta perişan oldu.



Annelerine tam alışmaya başladıkları zamanda onu kaybetme korkusuyla baş başa kalan Hasan, Bedriye ve Can'ın halleri ise yürek dağladı. Bu duruma çok üzülen izleyiciler ise Gülperi'nin sapasağlam hastaneden çıkacağına neredeyse emin...

Ama bundan sonra ne olacak, Ali'nin yaptığı yanına mı kalacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR