Gülperi'deki aşırı drama tepki yağdı

Show TV'nin yeni dizisi Gülperi'nin 8. bölüm 2. fragmanı izleyenleri çok kızdırdı. Dizide bu kadar dram olmasına izleyicilerin bünyesi dayanmıyor.

Gülperi'deki aşırı drama tepki yağdı
Yayın Tarihi: 1.11.2018 13:07:00

Show TV'de bu sezon ekranlara gelen Gülperi, Cuma akşamları ekranlara geliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı dizi kısa sürede çok başarılı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Kadir'in karısı Şeyma'nın kıskançlık krizleri yüzünden Gülperi'ye çektirdikleri 7. bölümde tavan yapmış ve Gülperi Şeyma'nın iftirası yüzünden evsiz kalmıştı hem de çocuklarıyla beraber...

İzleyenlerin oldukça canını sıkan bu durum 8. bölüm 2. fragmanla daha da katlandı. Çünkü Gülperi ve çocuklar sokakta kalmıştı. Dizinin dram yüklü hikayesini oldukça başarılı bulan izleyiciler ise fragmanı izleyince gördükleri sahnelere ister istemez tepki gösterdiler. 

Çocuklarını alıp parka giden Gülperi'nin akşam fırtına çıkınca yakındaki restoranta gidip, müşterilerden kalacak yer için para istemesini çok Yeşilçam vari buldular.




İzleyiciler bu güçlü dizinin böyle basit sahnelere ihtiyacı olmadığını ve bu fakirlik, zor durumda olmanın abartılmaması gerektiğini dile getirdiler.

"Ay bu ne ya parka gidip oturmak!", "Ne ara acıların kadını moduna bağladınız ya!", "O para isteme sahnesi aşırı itici olmuş!", "İlk defa güzel bir dizi başladı dedim bunu da dram dram dram boğdunuz!", "O güçlü kadının böyle aciz duruma düşmesi çok saçma olmuş!", "Bir Şeyma meselesini sakız gibi uzattınız!" gibi yorumlar yapan izleyiciler tepkilerini bu şekilde dile getirdiler.

Gülperi'nin başlarını sokmak için bir yer bulup bulamayacağını, Kadir'in Şeyma'nın yaptıklarını öğrenip öğrenmeyeceğini hep birlikte yarın akşam ekranlara gelecek 8. bölümde izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR