Gülperi'nin Şeyma'sından beklenen hareket soluğu Taşkın konağında aldı

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'nin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta maskesi düşen Şeyma'nın soluğu Taşkın konağında alması izleyenleri pek de şaşırtmadı.

Gülperi'nin Şeyma'sından beklenen hareket soluğu Taşkın konağında aldı
Yayın Tarihi: 6.11.2018 13:08:00

Gülperi'nin Kadir'in eski sevgilisi olduğunu öğrendiğinden beri türlü türlü kötülükler yapan ve her fırsatta Gülperi'nin karşısına dikilen Şeyma, onu kandırmıştı. Çünkü Güleri'ye adının Özlem olduğunu ve ona yardım etmeye çalıştığını söylemişti. 

Ancak geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 8. bölümde Gülperi'yi İzmit'e gitmeye ikna etmeye çalışırken, Kadir'e yakalanan Şeyma'nın maskesi düştü. 

Hal böyle olunca Şeyma'nın Gülperi'yi gönderme planı da suya düştü. Fakat bu da Şeyma'yı durdurmaya yetmedi. Çünkü 9. bölüm fragmanında Şeyma yepyeni bir plan yapıp Yakup Taşkın'ın karşısına çıkıyor.


Kadir'i devirmesi için onu çok yakından tanıyan bir avukatla çalışması gerektiğini söyleyen Şeyma, Yakup'un geliniyle olan davasına talip olduğunu söyledi. 

Bu hareketiyle izleyicilerden şimdiden tepki alan Şeyma, bu hamlesiyle başta Kadir olmak üzere herkesi çok şaşırtacak. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren izleyiciler ise Şeyma'nın diğer dizilerin psikopatları arasına şimdiden girdiğini düşünüyor.

Yakup'un Şeyma'ya ne diyeceğini, Kadir'in bunu öğrendiğinde ne yapacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR