Habib Diallo Galatasaray'da mı Diallo kim nereli kaç yaşında

Habib Diallo kimdir? Galatasaray'ın yeni forvet adayı Habib Diallo kimdir? Habib Diallo nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Beyaz TV bombası Habib Diallo Galatasaray'da mı.

Habib Diallo Galatasaray'da mı Diallo kim nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 28.01.2019 01:03:00

Habib Diallo Galatasaray'da mı. Transferde dikkat çekmek isteyen Galatasaray, son 3 gün kala transferde ne yapacak. Habib Diallo Galatasaray'da mı sözleşme imzaladı mı merak ediliyor. Fatih Terim'in çok istediği Diallo alındı mı, Diallo hangi takımda nereli kaç yaşında sizler için derledik. İşte Galatasaray'ın yıldız adaylarında 22 yaşındaki forvet oyuncusu.

Habib Diallo kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi arasında geçen forvet kavgasında son aday Fransa 2. lig takımlarından Metz'de futbol oynayan Habib Diallo'yu istediği ve imzanın an meselesi olduğu duyuruldu. Galatasaray forvet transferinde son dakika gelişmesi Habib diallo'yla her konuda anlaşıldığı iddia edildi.


Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol ve Derin Futbol ekibinin özel istihbaratı ortaya çıktı. Habib Diallo Galatasaray için imzanın an meselesi olduğu söylendi. 20 maçta oynayan ve 15 gol 5 gol atarak 20 maça da etki eden Diallo hakkında tüm bilgileri sizler için derledik.

İşte Karşınızda Habib Diallo!

Habib Diallo, Fransa'nın Metz takımında forma giymektedir. Geçtiğimiz sezona damga vuran Habib Diallo, 23 yaşında ve forvet oynuyor. 1.86 boyunda Metz'de oynayan yıldız için çok isteniyor. Senegal milli takımında da oynayan Diallo akıbeti merak ediliyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR