Hafta Sonu Migros, Carreofur, A101, Şok Bim Çalışma saatleri değişti! Bakan Duyurdu

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük market zincilerinin çalışma saatlerinin değişeceği ve hatta marketlerin haftanın belirli gün ve saatlerinde çalışabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Bu dönemde A101, Migros, CarrefourSa ve Bim marketlerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla...

Hafta Sonu Migros, Carreofur, A101, Şok Bim Çalışma saatleri değişti! Bakan Duyurdu
Yayın Tarihi: 20.03.2020 19:24:00

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük market zincilerinin çalışma saatlerinin değişeceği ve hatta marketlerin haftanın belirli gün ve saatlerinde çalışabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Bu dönemde A101, Migros, CarrefourSa ve Bim marketlerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bim, A101, Migros, Carrefour çalışma saatleri ne? Bim, A101, Migros, Carrefour açılış kapanış saatleri ne? Birbirinden ucuz ve aktüel ürünleriyle ön plana çıkan A101, Bim, Migros ve CarrefourSa marketlerde çalışma saatlerini bu haberimizde sizler için hazırladık...

Bakan Pekcan duyurdu!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bakanlık olarak yaş sebze ve meyvelerin toptan ve perakende satışına yönelik bazı tedbirler aldıklarını belirterek, bu tedbirlerin uygulanması konusunda 81 İl Valiliğine gerekli talimatın gönderildiğini açıkladı.

Market, manav ve pazar yerlerinde ambalajsız şekilde satılan yaş sebze ve meyveler tüketicilerce seçilmeden, satıcılarca gerekli hijyen koşullarına dikkat edilerek satışa sunulacak.

Belediyelerce pazar yerleri ile toptancı hallerinde dezenfeksiyon çalışmaları ihmal edilmeyecek gerekli ve yeterli hijyen önlemleri alınacak.

Pazar yerlerinde tezgah aralıkları mümkün olduğunca geniş tutulacak, tezgah aralarında geçiş yerlerinde sıkışıklığa neden olacak kasa ve ambalajlar bulundurulmayacak.

A101, Bim, CarrefourSA ve Migros marketlerde açılış-kapanış saatleri araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde Türkiye'de de yoğun şekilde etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar market alışverişlerine yoğunlaşıyor. Ancak Türkiye'de herhangi bir gıda sıkıntısının yaşanmadığı ve vatandaşların panik içerisine girmemesi uyarıları tekrar ediliyor. A101, Bim, Migros, Carrefour gibi marketlerin kapanacağı iddiaları da gündemde bir süre yer almasına karşın yalan çıkmıştır! Peki A101, Bim, Migros, Carrefour ve Migros çalışma saatleri saat kaçla kaç arası? Bim, A101, Migros, CarrefourSA açılış kapanış saatleri neler? Bu soruların yanıtını haberimizde hazırladık...

BİM AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ 

Açılış saati: 09:00
Kapanış saati: 21:00


Bim Marketler zincirinin, Türkiye'nin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde mağazaları bulunuyor. Bim Marketler, 81 ilde ve yüzlerce ilçede hafta içi ve hafta sonu 09.00-21.00 saatleri arasında açık bulunuyor.

A101 AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Açılış saati: 09:00
Kapanış saati: 21:00

A101 Marketler zinciri de tıpkı Bim marketler gibi sabah saat 09.00'da açılış ve akşam 21.00'da kapanış yapıyor. 

ŞOK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Açılış saati: 09:00
Kapanış saati: 21:00

CARREFOURSA AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

CarrefourSA açılış saati: 09.00 (AVM mağazalarının açılış saati 10.00)
CarrefourSA kapanış saati: 20.00

MİGROS AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Migros açılış saati: 09.00
Migros kapanış saati: 22.00




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR