Halit Ergenç’in Milyon Dolar Yatırdığı Sosyal Ağı "Pondr" Kapandı

Halit Ergenç’in yaklaşık 1 milyon dolar yatırım yaparak hayata geçirdiği sosyal ağ ‘Pondr’ kapandı.

Halit Ergenç’in Milyon Dolar Yatırdığı Sosyal Ağı "Pondr" Kapandı
Yayın Tarihi: 3.04.2018 11:35:00

Ergenç, Pondr sosyal ağının tanıtımını yeğeni ve aynı zamanda projenin oluşturucusu Aziz Akgül ile yapmıştı. Uygulamanın yayınlandığı 2014 yılında bilinen sosyal ağlardan farklı özellikleri olduğunu belirten Ergenç, ‘Pondr’ için “Tensel temas gibi. Çok büyüyeceğinden eminim. Yakında dünya devi olacağız” demişti.

Instagram’a benzer bir tasarıma sahip olan Pondr’ın en önemli özelliği iki resmin yan yana konularak sosyal ağ üzerindeki kişilerden fikir alınabilmesiydi.

Ergenç, uygulamanın tanıtımında yaptığı konuşmada dünya devleriyle yarışacaklarını kaydederek şunları söylemişti:  “Pondr yapısı, oluşturduğu ve oluşturacağı yaşam paylaşma kültürü ile başka insanlarla iletişim kurmayı ve etkileşime açık olmayı seven herkes için vazgeçilmez bir uygulama olacak. Doğru proje, iyi odaklanma ve geniş vizyonla Pondr’ın yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bir sosyalleşme ağı haline geleceğinden kuşkum yok. Çok büyüyeceğinden eminim. Yakında dünya devi olacağız.

Bir dönem Apple Store’da ‘En İyi Yeni Uygulamalar’ kategorisine de girmeyi başaran Pondr’da kullanıcılar, çektikleri ya da internetten aldıkları fotoğrafı uygulamaya yerleştirip altında emoji ya da kendi sözcüklerini kullanarak iki seçenek oluşturuyor. Takipçileri ise bu iki seçenekten birini onaylayarak ve isterlerse yorum ekleyerek aynı içerikle ilgili kendi fikirlerini beyan ediyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR