Halk Bankası’ndan 3 Ay Ödemesiz, 15 Ay Vade Farksız, 36 Aya Varan Kredi! Kaçırılmayacak Kampanya!

Halk Bankasından 3 ay ödemesiz 15 ay vade farksız ve 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli iki farklı kredi desteği ile tatil severlere cazip fırsatlar sunuyor!

Halk Bankası’ndan 3 Ay Ödemesiz, 15 Ay Vade Farksız, 36 Aya Varan Kredi! Kaçırılmayacak Kampanya!
Yayın Tarihi: 30.11.2020 23:00:00

Halk Bankası, 3 ay ödemesiz 15 ay vade farksız ve 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli iki farklı kredi desteği ile tatil severlere cazip fırsatlar sunuyor.

Halk Bankası, başlattığı 3 ay ödemesiz 15 ay vade farksız ve 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli iki farklı tatil kredi desteği ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

İlk aylarda ödeme yapılmaması ve bol taksitli seçenekleriyle dikkat çeken kredi paketleri, özellikle erken rezervasyon ile tatil paketi alan vatandaşlara hem kolaylık hem de tasarruf sağlıyor.

Halk Bankasından maaş alan Emekli ve Bordro24 müşterileri ile Bankamız BES müşterisiyseniz anlaşmalı seyahat firmaları aracılığıyla başvuru yaparak 6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli kredi ile ya da Halk Bankası bireysel kredi kartınız var ise anlaşmalı firmalardan 3 ay geri ödemesiz 15 ay vade farksız taksit avantajı ile en güzel tatil fırsatına sahip olabilirsiniz.

Halk Bankası’nın müşterilerine özel sunduğu tatil kredisinin detayları ile ilgili internet yapılan açıklama şöyle:

BANKA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL TATİL DESTEK KREDİSİ

Bankamızdan maaş alan Emekli ve Bordro24 müşterilerimiz ile Bankamız BES müşterilerinin anlaşmalı seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanını sağlamak amacıyla 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade Tatil Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

Bankamızla Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız Taksit imkanı!

Tutar ve Ödeme Koşulları

Bankamız ile anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz.


Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır.

Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Bankamız tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık 1,02 oranına denk gelmektedir.
 
Kredi
Tutarı (TL)
Kredi
Vadesi (Ay)
Ödemesiz Dönem Vadesi (Ay)Taksit
Sayısı
Aylık Faiz OranıKredi
Tahsis Ücreti(TL)
Taksit Tutarı(TL)Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL)
10.00036630%1,34*52,50454,9513.648,64

Kredi tutarı asgari 2.500 TL, azami 10.000 TL olabilir.
Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
*İlk 2 taksitin banka ve seyahat firması tarafından ödenmesiyle kredinin faiz oranı %1,02'e denk gelmektedir.

Nasıl Faydalanabilirim?

Anlaşmalı Seyahat Firmalarımız
ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur, Gezinomi, Touristica, TatilSepeti

Başvurularınız anlaşmalı seyahat acenteleri tarafından Bankamıza iletilecektir. Kredi değerlendirme sonucunuz ile ilgili SMS bilgilendirmesi yapılacaktır.

Onaylanan kredinizi başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil Şube’den kullanabilirsiniz.
  • Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak; Kredi > Bireysel Kredini Kullan > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.
  • Halkbank Mobil Şubemize giriş yaparak; Krediler > Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama > Başvurularım > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.
Nasıl Faydalanabilirim?

Tatil Destek Paketi’nde 3 ay ödemesiz 15 taksit Kampanyası!
  • Kampanya, anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız yurtiçi tatil alışverişlerinizde Paraf POS‘larından yapılacak 15 taksitli işlemlerde geçerli olacaktır.
  • Kampanya koşullarını sağlayan 15 taksitli işlemlerde Fiziki POS’lar ve sanal POS’larda otomatik olarak 3 ay erteleme kazanılacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki toplam taksit sayısı 3 ay erteleme eklenmiş olarak 18 ile sınırlıdır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için seçilen kampanyanın satış görevlisine belirtilmesi gerekmektedir.
  • Kampanyaya Paraf, Parafly, Parafree, Ek ve Sanal kartlar dahil olup, Bussines, Esnaf, Kobi, Eczacı Paraf Kobi, Eczacı Paraf kartları  iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.
  • Yararlanılacak olan kampanyaya ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.
  • Kampanyaya dahil firmalar; Ets, Gezinomi, Jolly, TatilBudur, Tatilsepeti, Touristica ,Pronto Tour, YKM Turizm ve ParaflyTravel
  • Kampanyaya dahil firmalar kampanya döneminde değişebilir.
  • Yasal mevzuat gereği, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili alışverişlerde üç ay, yurt içine ilişkin konaklama ile ilgili harcamalarda on sekiz ay olarak uygulanır.
 
TATİL DESTEK PARAF KAMPANYASI

Tatil Destek Paketi kapsamında; Bankamız Bireysel kredi kartları ile turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız yurtiçi tatil alışverişlerinizde ilk 3 ay geri ödemesiz, 15 ay vade farksız taksit avantajı sunulacaktır.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Kampanya kapsamında yapacağınız işlemler için taksit ödemeleriniz 3 ay sonra başlayacak ve işlemler 15 taksit olarak gerçekleşecektir.





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR