Halk Bankası’ndan Emeklilere Özel Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile Dev Fırsatla

Halk bankası hazırladığı kampanyalar ile gündemde yer almaya devam ediyor. Bu bağlamda Halk Bankası’nın emeklilere özel ekonomik istikrar kalkanı paketi yakından takip edilmektedir. Detaylar haberimizde…

Halk Bankası’ndan Emeklilere Özel Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile Dev Fırsatla
Yayın Tarihi: 14.06.2023 15:18:00

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kampanyalar yakından takip edilmektedir. Bu bağlamda Halk Bank’ ın hazırladığı kampanyalar da merak edilip araştırılmaktadır. Halk Bank’ ın emekliler için Özel Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında sunulan avantajlarından yararlanmak isteyen kişilerin detayları araştırması gerekmektedir. 

Halk Bankası’ndan Emeklilere Özel Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile Dev Fırsatlar?


Halk Bankası’ nın emekliler için hazırladığı özel ekonomik istikrar kalkanı paketi ile avantajlar sunulmaktadır. Bu bağlamda sağlanan avantajlara baktığımız zaman “Siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız! “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi” kapsamında size özel sunduğumuz avantajlar; Maaşını Bankamız aracılığı ile alan emekli müşterilerimize özel faiz oranları ile Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi, maaşını Bankamız aracılığı ile alan emekli müşterilerimize 5.000.-TL’ye kadar olan ihtiyaçları için özel faiz oranları ile Emekli Mini Kredi, sağlık tedbirleri ve sokağa çıkma kısıtlamaları kararı kapsamında 65 yaş üzeri emekli müşterilerimizin Bankamız aracılığıyla aldığı maaşlarına evde teslim imkanı, emekli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuş bir hizmet; 0850 222 92 62 Emekli Hattı, bankacılık işlemlerinizi; Şubelerimize gelmeden, Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Bank24’ler ve Halkbank Dialog kanallarımızdan 7/24 kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz, Bank24’lerimizden kartınızla ve Halkbank Mobil karekodla günlük 5.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz. Banka kartlarınız ve kredi kartlarınız ile yurt içi diğer banka ATM’lerinden yapacağınız Para Çekme, Para Yatırma, Kredi Kartı Borç Ödeme, Bakiye Sorgulama, Kredi Kartı Borç Sorgulama ve Kredi Kartı Limit Sorgulama işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz. Bank24’lerimizden Kartsız Para Yatırma işlemlerinizi ücretsiz yapabilirsiniz. Paraf ile 750 TL’ye kadar şifresiz temassız işlem gerçekleştirebilirsiniz” olduğunu görüyoruz. 


Mutlu Emekli Kredisi ve Emekli Mini Kredi!

Halk Bankası emekli maaşını bankasında alan emeli müşterisi için hazırladığı mutlu emekli ihtiyaç kredisi detaylarına baktığımızda “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Nedir? Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür. Tutarı ve Ödeme Koşulları, Kredi Ödemelerinizi; Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz. Nasıl Faydalanabilirim? Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi’nden faydalanabilmektedir. Başvurularınızı; Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret edebilirsiniz” şeklindedir. 

Halk Bankası maaşını bankadan alan emekliler için 5.000 TL’ ye varan ihtiyaçlar için özel faiz oranları ile emekli mini kredi avantajları için detaylar “Emekli Mini Kredi Nedir? Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir. Tutar ve Ödeme Koşulları, 5.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,58 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli,  3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz. Nasıl Faydalanabilirim? Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Emekli Mini Kredisi’nden faydalanabilmektedir. 

Başvurularınızı; Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da, en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret edebilirsiniz” şeklindedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR