Halka dizisi gündeme bomba gibi düştü kadro ateş ediyor

Trt1'in ekranlarında yayınlanacak yeni Halka dizisinin kadrosu nihayet belli oldu.

Halka dizisi gündeme bomba gibi düştü kadro ateş ediyor
Yayın Tarihi: 8.11.2018 11:27:00

Es Film imzalı TRT’nin yeni dizisi Halka’nın oyuncu kadrosu belli oldu. Dizinin kadrosunu yapımcı Yusuf Esenkal açıkladı.

15 Kasımda çekimleri başlayacak olan polisiye dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturacak.

Adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan dizi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Başrollerini Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Nazan Kesal, Hazal Subaşı paylaşıyor. Kadroda ayrıca Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Umut Karadağ, Erdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş ve Uğur Taşdemir de yer alıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda birçok başarılı dizide yer almış oyuncuların bir araya getirildiği Halka, şimdiden heyecanla bekleniyor.




Bir cinayet olayıyla başlayan dizide Cihangir'i Serkan Çayoğlu, Kaan'ı Kaan Yıldırım, Hümeyra karakterini Nazan Kesal, mafya lideri İlhan Tepeli'yi Burak Sergen, İlhan Tepeli'nin eski tetikçi ve korumalarından olan mafya babası İskender'i Umut Karadağ, İskender'in Cihangir'e aşık olan kızı Müjde'yi Hande Erçel, büyük suç örgütünü açığa çıkarmak için and içen usta polis Cemal Sandıkçı'yı Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal'in Kaan'la yakınlaşan yardımcısı, idealist polis Bahar'ı Hazal Subaşı, Cihangir'in bir dargın, bir barışık olduğu nişanlısı İrem'i Dilan Telkök, Cihangir'in bakıcısı Nurten'i Banu Fotocan, örgütün sözcülüğünü yapan ancak asıl işi oyunculuk olan Vekilharç'ı Şehsuvar Aktaş, Terzi karakterini ise Erdal Yıldız canlandıracak.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan dizinin ne zaman ekranlara geleceği merak ediliyor.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR