Halka dizisi ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor! Neredeyse son zamanların en çok beğenilen dizisi oldu

TRT1'in geçtiğimiz hafta başlayan iddialı dizisi Halka dün 2. bölümüyle ekranlara geldi. Gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla çok beğenilen Halka dizisi, neredeyse son zamanların en çok beğenilen yapımı oldu. İşte detaylar...

Halka dizisi ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor! Neredeyse son zamanların en çok beğenilen dizisi oldu
Yayın Tarihi: 23.01.2019 14:32:00

TRT1'in yeni başlayan iddialı dizisi Halka dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği Halka dizisine sosyal medyadan övgü yağdı.

Başrollerini Hazal Subaşı, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Halka dizisinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Sermiyan Midyat ve Nazan Kesal gibi usta isimler de yer alıyor.

Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye dizi Halka iki haftadır çok beğeniliyor.

Hikayenin iyice oturmaya başladığını söyleyen izleyiciler, Halka dizisinin daha da iyi olacağını düşünüyor.




Öte yandan Halka dizisinde Cihangir karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu'na övgü yağdı.

Başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu'nun, Cihangir karakterini canlandırmadığını adeta yaşadığını söyleyen izleyiciler Cihangir ve Müjde çiftine de ayrı bayılıyor.

İki haftadır övgü dolu yorumlar alan Halka dizisi, neredeyse son zamanların en çok beğenilen dizisi oldu.

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Halka dizisinde; sakin bir yapıya sahip Cihangir(Serkan Çayoğlu) ile dışa dönük ve başına buyruk Kaan(Kaan Yıldırım)’ın kader ortaklığı soluksuz bir maceraya yol açacak. İki genci harekete geçirecek olan olay, Cihangir' in aradığı soruların yanıtı olacakken Kaan için özgürlüğün ve intikamın anahtarı olacak.

Halka dizisi, yeni bölümleriyle her Salı TRT1'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR